170 TL oyuncu kulaklığı önerisi

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Arkadaşlar ses kalitesi ve bassı güzel olan bir kulaklık istiyorum hepsiburada üzerinden. Bütçe 170-180TL Terman macunla birlikte 250TL tamamlayıp indirimi kullanmayı düşünüyorum o yüzden kulaklık bütçesi belli. bugün sipariş vereceğim önerilerinizi bekliyorum.

GameNote H2016D bu kulaklık da çok önerilmiş kararsız kaldım.​

Hocam markayı ilk defa duydum valla . Bu tür ürünlerde markacı olmanın faydası var ses kalitesi süngerleri mikrofonu hepsine iyi bakın.

Hocam markayı ilk defa duydum valla . Bu tür ürünlerde markacı olmanın faydası var ses kalitesi süngerleri mikrofonu hepsine iyi bakın.
Bilindik marka ya çok öneriyorlar galiba bunu alacağım.

GameNote h2016d öneririm 2 aydır kullanıyorum ses kalitesi olsun mikrofon kalitesi olsun
paranızın hakkını verir merak etmeyin uzun süreli kullanımda kulak ağrısı yapmıyo kısacası o bütçeye en iyisi.

Hocam gamepoweri da savunmazsın be. Gamepower gibi markalar çinde logo basıyor ve malzemeleri aşırı kalitesiz oluyor. Kesinlikle gamenote daha iyidir bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,433
Üyeler
185,095
Son üye
Ford focus
Geri