COMMANDERR
80+ Bronze
Büyük geçmiş olsun , hemde baya büyük17000 Türk Lirası'na i510400f ve gtx 1650 li sistem aldı arkadaş sizce mantıklımı ?
Büyük geçmiş olsun , hemde baya büyük17000 Türk Lirası'na i510400f ve gtx 1650 li sistem aldı arkadaş sizce mantıklımı ?
Troll konu mu ?Ayrıca dolar yükselirse artan parçanın fiyatını alacağını söylemiş.(Düzeltme:Sistem 17.500 müş)![]()
Zenginin Malı Züğürdün Çenesini YorarTroll flan değil konuşmaya çalıştım ikna edemedim yazdıklarımın hiçbiri trol değil keşke öyle olsaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir marka bu kadar pahalıya böyle kasa satmaz onlardada az da olsa vicdan var akraba kazığı hemde büyüğünden.
8k fazla vermişsiniz17000 Türk Lirası'na i510400f ve gtx 1650 li sistem aldı arkadaş sizce mantıklımı ?
Güvenme zenginliğine yarın ne olunur bilinmez. Ben bu hayatta en dibini de gördüm en üst düzeyi de ama gel gör ki hayat hep aynı randıman da gitmiyor inşallah hep zenginlik içinde yaşar. İyi forumlar iyi akşamlar.Dostum eleman babamın parası benim umrumda değil diyip bana kasanın fotoğrafını atıyor bu dünyada böyle enayiler olmadıkça bu dolandırıcılar aç kalır![]()
Knk bu konuyu at arkadasına okusun yorumları 3. yazışımDostum eleman babamın parası benim umrumda değil diyip bana kasanın fotoğrafını atıyor bu dünyada böyle enayiler olmadıkça bu dolandırıcılar aç kalır![]()