Neler Yeni

17000 k H.o mu g.o mu?

Satriani

80+ Silver
Makaradır bu ya, yoksa mağaradan inip o sistemi almak lazım, uzun yıllar dünya ile tüm irtibatı kestikten sonra geri dönüp... 🤦‍♂️

cios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cihan
Troll flan değil konuşmaya çalıştım ikna edemedim yazdıklarımın hiçbiri trol değil keşke öyle olsaydı:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir marka bu kadar pahalıya böyle kasa satmaz onlardada az da olsa vicdan var akraba kazığı hemde büyüğünden.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Troll flan değil konuşmaya çalıştım ikna edemedim yazdıklarımın hiçbiri trol değil keşke öyle olsaydı:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir marka bu kadar pahalıya böyle kasa satmaz onlardada az da olsa vicdan var akraba kazığı hemde büyüğünden.
Zenginin Malı Züğürdün Çenesini Yorar

Bu şartlar altında herhangi bir şekilde piyasa fiyatlar ürün karşılaştırması yapmadan teknoloji elinin altında iken bu kadar vurdumduymaz olunuyor ise yapacak bir şey yok zengin işte gider keyfine 40.000₺ verir.

Teşekkürler ederim kendi adıma

• Beğen
Reaksiyonlar: cios

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hadi satan da vicdan yok vicdanı falan da geçtim de alanda da pek mantık yok. Kaşınmış biraz kendisi.

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
geçmiş olsun, geçirenler sağolsun

cios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cihan
Dostum eleman babamın parası benim umrumda değil diyip bana kasanın fotoğrafını atıyor bu dünyada böyle enayiler olmadıkça bu dolandırıcılar aç kalır😑

arisaka

80+ Bronze
Geçirilmiş olsun.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,543
İsim
Oğuz Oğuz

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Dostum eleman babamın parası benim umrumda değil diyip bana kasanın fotoğrafını atıyor bu dünyada böyle enayiler olmadıkça bu dolandırıcılar aç kalır😑
Güvenme zenginliğine yarın ne olunur bilinmez. Ben bu hayatta en dibini de gördüm en üst düzeyi de ama gel gör ki hayat hep aynı randıman da gitmiyor inşallah hep zenginlik içinde yaşar. İyi forumlar iyi akşamlar.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
bilgisayarcılık yasaklansın ya ağır kazık atıyorlar resmi dolandırıcılık.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,992
İsim
Mert Metshi
Knk bu konuyu at arkadasına okusun yorumları 3. yazışım

Top Bottom