Neler Yeni

1700TL klavye tavsiyesi.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif
Normalde bu konuyu açmıştım ama bütçem de arttığı için bir daha açıyorum. 1700-2000 arası klavye tavsiyelerini bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef

frqn

80+
aula f75 ten haberin yoksa sıcak fırsatlarda konusu açıldı, varsa ve yine de tavsiye istiyorsan bişey diyemem be reis

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pusat k-3 tavsiye ederim mekanik olarak.
Hocam Numepad olmayanlardan bakıyorum. Boyutu küçük olanlardan. Onu da belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aula f75 ten haberin yoksa sıcak fırsatlarda konusu açıldı, varsa ve yine de tavsiye istiyorsan bişey diyemem be reis
Yani klavyeler hakkında bir şey bilmediğimden Aula f75 dediğin ürün hakkında da bir şey bilmiyorum. O yüzden başka tavsiye de isteyebilirim yani.

Fears

80+
Hocam Numepad olmayanlardan bakıyorum. Boyutu küçük olanlardan. Onu da belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani klavyeler hakkında bir şey bilmediğimden Aula f75 dediğin ürün hakkında da bir şey bilmiyorum. O yüzden başka tavsiye de isteyebilirim yani.
Bekleyebilirim dersen f75 güzel tercih olur %70 numpad yok kupon felan kullanırsan 800 TL'ye kapatırsın 60 70 dolarlık bir klavye diye biliyorum yanlış olmasın

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekleyebilirim dersen f75 güzel tercih olur %70 numpad yok kupon felan kullanırsan 800 TL'ye kapatırsın 60 70 dolarlık bir klavye diye biliyorum yanlış olmasın
Evet şimdi öğrendim hocam çoğu kişi de onu tavsiye etmiş. Kuponu falan nasıl alıyoruz?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Arif
Her zaman veriyorlar zaten saklamaya gerek yok hocam. Kod alıp geç yüklediğim olmadı daha o nedenle bilmiyorum.
Saklama gibi bir derdim yok hocam. Bir kaç gün sonra almayı düşündüğüm için eğer süreli kod ise alacağım gün kodu isteyeyim dedim. Teşekkürler.

Top Bottom