Hocam Numepad olmayanlardan bakıyorum. Boyutu küçük olanlardan. Onu da belirteyim.Pusat k-3 tavsiye ederim mekanik olarak.
Yani klavyeler hakkında bir şey bilmediğimden Aula f75 dediğin ürün hakkında da bir şey bilmiyorum. O yüzden başka tavsiye de isteyebilirim yani.aula f75 ten haberin yoksa sıcak fırsatlarda konusu açıldı, varsa ve yine de tavsiye istiyorsan bişey diyemem be reis
Bekleyebilirim dersen f75 güzel tercih olur %70 numpad yok kupon felan kullanırsan 800 TL'ye kapatırsın 60 70 dolarlık bir klavye diye biliyorum yanlış olmasınHocam Numepad olmayanlardan bakıyorum. Boyutu küçük olanlardan. Onu da belirteyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani klavyeler hakkında bir şey bilmediğimden Aula f75 dediğin ürün hakkında da bir şey bilmiyorum. O yüzden başka tavsiye de isteyebilirim yani.
bekleyebilirsen f75 al bence ustaNormalde bu konuyu açmıştım ama bütçem de arttığı için bir daha açıyorum. 1700-2000 arası klavye tavsiyelerini bekliyorum.
Evet şimdi öğrendim hocam çoğu kişi de onu tavsiye etmiş. Kuponu falan nasıl alıyoruz?Bekleyebilirim dersen f75 güzel tercih olur %70 numpad yok kupon felan kullanırsan 800 TL'ye kapatırsın 60 70 dolarlık bir klavye diye biliyorum yanlış olmasın
Canlı desteğe bağlanıp kod göndermesini iste %20 atıyorlar.Evet şimdi öğrendim hocam çoğu kişi de onu tavsiye etmiş. Kuponu falan nasıl alıyoruz?
Her zaman veriyorlar zaten saklamaya gerek yok hocam. Kod alıp geç yüklediğim olmadı daha o nedenle bilmiyorum.Peki bir süresi var mı? Yoksa istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz kodu?
Saklama gibi bir derdim yok hocam. Bir kaç gün sonra almayı düşündüğüm için eğer süreli kod ise alacağım gün kodu isteyeyim dedim. Teşekkürler.Her zaman veriyorlar zaten saklamaya gerek yok hocam. Kod alıp geç yüklediğim olmadı daha o nedenle bilmiyorum.
Hocam bu klavyede beyaz ve siyahında fark var mı? Beyaz olanın stok bitmiş bir tek siyah var.Her zaman veriyorlar zaten saklamaya gerek yok hocam. Kod alıp geç yüklediğim olmadı daha o nedenle bilmiyorum.
bekleyebilirsen f75 al bence usta
Beyaz olan leobog reaper switch siyah olan graywood v3 switch. Algılama kuvveti 42-45g ikisinin de. Sesleri farklı sadece.Hocam bu klavyede beyaz ve siyahında fark var mı? Beyaz olanın stok bitmiş bir tek siyah var.