178 TL'ye Logitech F310 Gamepad alınır mı?

Peki bu gamepad'in tuşları çok sert mi yoksa kullanışlı mı D-pad'inde çaprazlarda boşluk olmaması çok sorun olur mu ben normal boşluklu haline alıştığım için sıkıntı yaratır mı siz kullandınız mı detaylıca anlatabilir misiniz?
3 senedir kullanıyorum. Hala sıfır gibi. Futbol oyunu oynamadım hiç o yüzden olabilir. Tır ve yarış oyunları oynadım. Hissiyat ve tuşlar gayet iyi. Bozulma takılma yıpranma yok.

3 sene önce 99 a almıştım. Şu zamanda kaçırma bence.

Onlar xinput ve directinput tuşları.
Directinput bazı eski oyunlar için falan herhalde öyle biliyorum. Yani bişey değil i hep X'te durur.
Yani xbox360 kolu olarak algılıyor mu oyunlar bir ayar yapmadan direk taksam yeterli mi birde hep Xinput'ta durması gerekiyor?

3 senedir kullanıyorum. Hala sıfır gibi. Futbol oyunu oynamadım hiç o yüzden olabilir. Tır ve yarış oyunları oynadım. Hissiyat ve tuşlar gayet iyi. Bozulma takılma yıpranma yok.

3 sene önce 99 a almıştım. Şu zamanda kaçırma bence.
Oyunlarda direk xbox kolu gibi gözüküyor mu emulatorsuz?

forza da kullanmak istiyorum sizce alınır mı??
Forza oynanış videolarını izlemiştim güzeldi. Sanırsam bu bütçeyle alınabilecek en iyisi bence şimdi alalım belki fiyatı 250-300 olur sonuçta dolar 12

Emulatorsuz tüm pc oyunlarında sorunsuz çalışır mı birde arkasında X D tuşları nedir birde L2 R2 tuşları sert mi?
her oyunda çalışıyor x d olayını ben de çözemedim l2 r2 tuşları pedal gibi böyle ne kadar çok basarsan o kadar çok algılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forza da kullanmak istiyorum sizce alınır mı??
hiç çalışmadığım yerden sordun forza oynamadım hiç ama oynayan arkadaşım çok eğlenceli olduğunu söylemişti

Logitech garantisi çok iyi f310 tercih ederdim
Sırf garantiden Logitech tecih etmek çok mantıksız. Sana şöyle söyleyeyim Dualshock 4 kullanıcı olarak elime bi F310 alınca "bu ne yahu Logitech de mi fason üretim yapıyor" demiştim o kadar kötüydü. Bu konuda da konu sahibi Yula'yı Dualshock 4'den iyi bulmuş.

Sırf garantiden Logitech tecih etmek çok mantıksız. Sana şöyle söyleyeyim Dualshock 4 kullanıcı olarak elime bi F310 alınca "bu ne yahu Logitech de mi fason üretim yapıyor" demiştim o kadar kötüydü. Bu konuda da konu sahibi Yula'yı Dualshock 4'den iyi bulmuş.

Bence mantıksız değil hocam bende f710 var sol analog soyuldu diye yenisini gönderdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,723
Üyeler
186,527
Son üye
aky32
Geri