17K bütçe ile yapılacak upgrade önerisi

illa alıcısı çıkar diye düşündüm ya çıkmazsa da sağlık olsun beni tatmin edecek upgradelere yetecek bütçem var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım takipte kalırım
hocam zannetmiyorum herkes sizin gibi oyun sistemi istiyor kimse bu kadar eski ürüne para baglamıyor maglesef acı gerçek

hocam zannetmiyorum herkes sizin gibi oyun sistemi istiyor kimse bu kadar eski ürüne para baglamıyor maglesef acı gerçek
zaten edeceği çok bir şey değil koyarım ilana satılmazsa da üzülmem teşekkürler tekrardan tavsiyeleriniz için

arada kalmamın nedeni ramler benim de gerçekten fecaat pahalılar şehrimde çok hazır setler yok olanlar da kelepir fiyatlara değil facebook gruplarında falan da geziyorum şuan b550+5600 min 7k gözüküyor am5 geçip artan parçaları da satarak 2. elden bi ekran kartı falan alabilirim belki denk düşürmeye çalışacağım

muhtemelen böyle bir yol izlerim teşekkürler

teşekkürler kardom

bu fiyatlarda çıkar mı ya 5060'lı hazır sistem
rica ederim hocam aslında elinizdeki ekran kartı ile devam edip bütçe çıktığında 9060xt gibi bir karta geçebilirsiniz

zaten edeceği çok bir şey değil koyarım ilana satılmazsa da üzülmem teşekkürler tekrardan tavsiyeleriniz için
yani çok beklemeyin en mantıklsı benim dedigim gibi

2.elden 5600 çek sıfır b550 anakart çek indirimlerden ramlerini kullan kasanı güç kaynagını kullan bir süre daha idare et

Geri