Neler Yeni

17K Bütçeye Sistem önerir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Barış
Bütçe
17000
Bütcem pek kalmadı 17K s,bütcem varsistem önerir misiniz? veya toplama olcaksada toplarım o sorun değil ürün linkerli göndersenizde olur

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bu bütçe de toplama olacaksa ekran kartı kesinlikle 2. el olmalı.

Satriani

80+ Bronze
Hazır sistem yerine bu şekilde toplamak bence o fiyat aralığı için çok mantıklı olur.
Kasayı uzay montaj yapar biraz daha ekleyebilirsen 2.el ekran kartı alırsın, bütçen olunca da ekran kartını değiştirirsin.
Yalnız fiyatlar biraz artmış şu an 16K gibi bir fiyata gelebilir, o yüzden bi' kaç parçayı biraz daha farklı ya da indirimde bulursan iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem yerine bu şekilde toplamak bence o fiyat aralığı için çok mantıklı olur.
Kasayı uzay montaj yapar biraz daha ekleyebilirsen 2.el ekran kartı alırsın, bütçen olunca da ekran kartını değiştirirsin.
Yalnız fiyatlar biraz artmış şu an 16K gibi bir fiyata gelebilir, o yüzden bi' kaç parçayı biraz daha farklı ya da indirimde bulursan iyi olur.

aslında bi tane sistem buldum https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5...-6600-eagle-8g-a520m-k-xpg-16gb-kioxia-500gb/ uğraşmadan bunu almakta mantıklı geliyor

Satriani

80+ Bronze
Dün gece sabaha karşı baktım ve bu kadar kısa sürede hepsine 100+TL zam yapmışlar. Gerçekten böyle bi' ülkeye artık argo konuşmadan kendimi ifade etmekte çok zorlanıyorum ya!

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yukarıdaki videodan bakabilirsiniz
benim bütcemi geçiyor o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün gece sabaha karşı baktım ve bu kadar kısa sürede hepsine 100+TL zam yapmışlar. Gerçekten böyle bi' ülkeye artık argo konuşmadan kendimi ifade etmekte çok zorlanıyorum ya!

sağolsasın ekran kartı olarak ne tercih edebilirm 20bine bile zar zor ulaştırcam bütceyi

Top Bottom