monitör var mı?dün vardı itopyada 4060+ryzen 5 5600(aslında 5 5500 ama 1k ile 5 5600 oluyodu bütçenize tam yetiyo oda)
monitör var mı?
bana böyle bir pc önerildi ama gencer gamingden hiç bir şey almadım güvenilir mi bilmiyorum.mönitoru yok ayrıca onun stoğu da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
mönitor dahil arıyorsanız pc için bütçeniz 12-13 civarlarına düşer
site güvenilir de kargoda sıkıntı yaşıyanlar var sizin bütçeniz monitor dahil 17 mii?bana böyle bir pc önerildi ama gencer gamingden hiç bir şey almadım güvenilir mi bilmiyorum.
https://www.gencergaming.com/rky
Evetsite güvenilir de kargoda sıkıntı yaşıyanlar var sizin bütçeniz monitor dahil 17 mii?
Ben aslında RYZEN 5 5500 alıp RX580 almayı düşünüyorum,sence nasıl?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.commonitoru daha kötü tutup sistem özelliklerini de arttırabiliriz tabii ama gayet yeterli bir sistemGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
kötü rx 580 mi kaldıBen aslında RYZEN 5 5500 alıp RX580 almayı düşünüyorum,sence nasıl?
Ne öneririsin ekran kartı toplama için (intel fazla sevmiyorum)kötü rx 580 mi kaldı
Rky sistem ve gigabyte monitoru al gec bence veya ekran karti 2. Elden toplariz.Ne öneririsin ekran kartı toplama için (intel fazla sevmiyorum)