Gergin Görünüşlü İlber
80+ Silver
alınır 8gb daha ram eklemen lazım.
Kardeşim işteyim de akşam hatıralatirsan sevinirimYardımcı olursanız sevinirim beyler sınıf arkadaşım kendisi
@M.A.Y. ama zenci @ysuflix @berke. @Kürşat Kütükçü @
Taksitle alacağım 18000 bütçeEver kasa sorunlu ama el mahkumsa yapacak bir durum yok
Kanka bütçen tam olarak ne kadar
O zaman 3050li Asus en mantıklısı kankaTaksitle alacağım 18000 bütçe
Laptop için soğutma ve 8gb ram alacağım ve zaten bilgisayarı çok yoracak oyunlar oynamayacağım. CSGO, HoI4, EU4 Bannerlord oynayacağım.O zaman 3050li Asus en mantıklısı kanka
Doğru ayarları yap ısınan bir cihaz ama idare edeceksin artık
Ben sana ikinci el legion veriyim rtx 2070 li 16500k daha mantıklı
Hayırlı olsun iyi oyunlarLaptop için soğutma ve 8gb ram alacağım ve zaten bilgisayarı çok yoracak oyunlar oynamayacağım. CSGO, HoI4, EU4 Bannerlord oynayacağım.
Taksitle alacağız teşekkürler.Ben sana ikinci el legion veriyim rtx 2070 li 16500k daha mantıklı
Ever kasa sorunlu ama el mahkumsa yapacak bir durum yok
Kanka bütçen tam olarak ne kadar
Hangisi daha iyi sizce hocam ?
Ben Lenovo derim kasa açısından çok daha iyi ne kadar işlemci açısından 1 tık zayıf olsadaTaksitle alacağız teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim attığım hocam hem aynı fiyat hem daha iyi bence internetten testlerine bakabilirsinizTaksitle alacağız teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aspire ile travelmate başka serilerBende Acer travelmate Var 95 derece altı değil yükte
Benim attığım hocam hem aynı fiyat hem daha iyi bence internetten testlerine bakabilirsiniz