Neler Yeni

18.51$ 18.02€ :D

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,306
İsim
Lokman Doğan
ondan sonra ülkeye niye turist gelmiyor
bu kur seviyesinde gelmeyen turist mi var xjxjdxj adamlar alay gibi marketten 22 günlük Türkiye tatilini 600 euroya satıyor 5 yıldızlı otel her şey dahil anlamadigim 600 euro 10 bine tekamul ama sen bunla kendi ülkende anca 1 haftalik eder etmezsin .d

Carl-S

80+ Gold
Türkiye'de çoğu kişi asgari ücret alıyor türk halkı açlık sınırın altında maalesef.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,792
İsim
Hacı
Hıhı ekonomi çok güzel 🤣🤣 (!)

OnurCiftci26

80+ Bronze
Türkiye'de çoğu kişi asgari ücret alıyor türk halkı açlık sınırın altında maalesef.
İnternette %50'nin üzerinde asgari ücretli çalışan diye bir istatistik varya o istatistik aslında yalan. Şöyleki sigortasını asgari gösteriyorlar ama bankaya daha çok maaş yatırıyorlar bu yüzden çoğu kişi asgari ücretli çalışan gözüküyor aslında o oran %25-30'larda veya daha az.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,306
İsim
Lokman Doğan
Kurun bu seviyede olması bence bir proje. Neden mi derseniz dışardan insan çekiyorlar ihracatı artıyorlar dediklerine göre djdjd yabancı şirketlerin Türkiye'de fabrika kurmasını destekleyen türk halkını ezen yoran bir proje , düşünsenize adamlar yurt dışında işçi maliyeti 1,2-2 bin euro iken bizde 500 euro jfjffjfj Ülkeyi ve Halkı sömüren yerli ve milli projemiz 🇹🇷🇹🇷

TahinPekmez

80+ Silver
arkadaşlar asgari ücret alıyoruz ve iş yok diye ayda 10 gün gelme diyorlar. vardiyadıkı arkadaşlarla elmaya gidiyoruz. günlüğü 200 tl. Afkanlılıardan farkımız kalmadı.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Hem Babam çalışıyor hem annem ama yoksulluk sınırı'nın altındayız ve asgari ücret de değil. Mükemmel ülke ya.

TahinPekmez

80+ Silver
geçen sene kasım da 3650 ye çamaşir makinası aldım (1 hafta önce alsaydım 3150 tl idi) şimdi baktım aynı satıcı 7200 tl markasıda vestel halbuki

louis bloom

80+ Silver
geçen sene kasım da 3650 ye çamaşir makinası aldım (1 hafta önce alsaydım 3150 TL idi) şimdi baktım aynı satıcı 7200 TL markasıda vestel halbuki
hocam yukarida da dedim yarininizi dusunmeyin ne istiyorsaniz ne gerekiyorsa size o an alin direkt 2 ay once aldigim urun bugun 10 kati. değil 1 yil sadece 2 ay ya

Carl-S

80+ Gold
İnternette %50'nin üzerinde asgari ücretli çalışan diye bir istatistik varya o istatistik aslında yalan. Şöyleki sigortasını asgari gösteriyorlar ama bankaya daha çok maaş yatırıyorlar bu yüzden çoğu kişi asgari ücretli çalışan gözüküyor aslında o oran %25-30'larda veya daha az.
Vallaha hocam yinede halkın çoğu sıkıntılı durumda.

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
Kurun bu seviyede olması bence bir proje. Neden mi derseniz dışardan insan çekiyorlar ihracatı artıyorlar dediklerine göre djdjd yabancı şirketlerin Türkiye'de fabrika kurmasını destekleyen türk halkını ezen yoran bir proje , düşünsenize adamlar yurt dışında işçi maliyeti 1,2-2 bin euro iken bizde 500 euro jfjffjfj Ülkeyi ve Halkı sömüren yerli ve milli projemiz 🇹🇷🇹🇷
Türkiye'deki iş gücü Çin'den daha ucuz sanırsam şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediniz olay vergiden kaçınmak için yapılıyor da adamın elden aldığı fark da okdadar ahım şahım bir fark değil 8 lira alıyorsa 2.5 u elden 5.5 u bankadan yatıyor İstanbul da kirada kaliyorsan 8 lira çocuklu bir aileye zor yetiyor

Bura.K

80+ Silver
Bilmeyenler için; Yoksulluk ve Açlık sınırı 4 kişilik bir ailenin toplam kazancına göre hesaplanıyor.
Yani 5,500'den 4 kişi çalışsa, 5,500x400=22,000 TL para yapıyor.
Kısacası yine Yoksul bile olamıyorsunuz.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Nedir bu ? Hele fiyatlandırmalara daha da deli oldum abi 1 ay önce aldığım ürün bugün değil 2 katı 10 katı olmuş. Ne olacak bu şekilde ? Yoksulluk sınırı 23K'ya yükselmiş. 3/4 Farklı işte çalışarak anca ülkede "Fakir" konumunda olabiliyoruz :D Fakir olmak için aylık kazanmamız gereken rakama bak, dolara bak, yeni fiyatlandırmalara bak. Psikoloji vb. kalmadıAlıntıyı görüntüle
Benim de psikolojim bozuldu yahu işim gücüm kalmadı zaten(!)
Arkadaşlar bu tür olaylar için psikolojinizi heba etmeyin.
Eğer siz bir şeyler yapıyorsanız zaten her türlü karşılığını alırsınız burada değil başka yerde ama alırsın.
Bu tür olayları görüp psikolojinizi mahfediyorsanız geçmiş olsun bir şey olmayacak bozunca.
Kısacana bozacağınıza bir şeyler üretin veya öğrenin ve gidin tavsiyem :D

Top Bottom