Neler Yeni

18.51$ 18.02€ :D

louis bloom

80+ Silver
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Nedir bu ? Hele fiyatlandırmalara daha da deli oldum abi 1 ay önce aldığım ürün bugün değil 2 katı 10 katı olmuş. Ne olacak bu şekilde ? Yoksulluk sınırı 23K'ya yükselmiş. 3/4 Farklı işte çalışarak anca ülkede "Fakir" konumunda olabiliyoruz :D Fakir olmak için aylık kazanmamız gereken rakama bak, dolara bak, yeni fiyatlandırmalara bak. Psikoloji vb. kalmadı
0044505C-9870-417E-9E32-2D990DCD87F8.jpeg

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
askari ücret 10k olacak mis gibi olmadan 7k paramla bir şeyler alacam mecburen yoksa para çöp olacak

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Olm yoksulluk sınırı 23k??

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben artık para vb biriktirmiyorum bir hayalim vb de yok abi o an ne istiyorsam parami ona basiyorum iki gun sonra alamam çünkü bir değeri yok artık paranın bugun ne istiyorsanız alın dusunmeden direkt yarını beklersek alamayız hiçbir şey. bundan sonra anlık yaşayacaz bu ekonomide hükümette hayal vb kurulmaz

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu hükümet anca asgari ücreti yükseltip övünsün....

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Yaşım 28 büyüklerim kadar çok şey görmüş olmasam da bir nevi bir kaç şey yaşadım.son 3 seneye kadar Türkiye de kalmayı ve birşeyler yapabilmeyi planlardım ama artık bende pes ettim.Gençlere tavsiyem yurtdışında iş yapabilecek meslekler okumaları yada döviz kazanacakları bir iş yapmaları..Ülkenin durumu cidden iyiye gitmiyor üzülüyorum.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Nedir bu ? Hele fiyatlandırmalara daha da deli oldum abi 1 ay önce aldığım ürün bugün değil 2 katı 10 katı olmuş. Ne olacak bu şekilde ? Yoksulluk sınırı 23K'ya yükselmiş. 3/4 Farklı işte çalışarak anca ülkede "Fakir" konumunda olabiliyoruz :D Fakir olmak için aylık kazanmamız gereken rakama bak, dolara bak, yeni fiyatlandırmalara bak. Psikoloji vb. kalmadıAlıntıyı görüntüle
Yoksulluk sınırı civarında maaş alıyorum bekar olduğum için güzel geçiniyorum ama evlenmek istiyorum yükün altından kalkıp kalmayacağımı bilmiyorum çünkü her geçen gün her şeyin fiyatı artıyor ne yapacağız bilmiyorum cidden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Korkmaz
Bence asıl problem, bu geldiğimiz durum ile ilgili herhangi bir aksiyon alınmaması ve görmezden gelinmesi. asgari ücret 300 dolar ülkemizde, dolar kurundan bağımsız bu yıllardır böyle aşağı yukarı. Gelişmekte olan ülke diye adlandırıyoruz kendimizi ama maalesef durum iç açıcı değil. Bırakın bir hobi edinmeyi, eğlenmeyi şu an tek başına yaşayan bir insanın hayatta kalması bile zor bir durum. Umarım yaşlanıp ölmeden ülkenin güzel günlerini görebiliriz

louis bloom

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yaşım 28 büyüklerim kadar çok şey görmüş olmasam da bir nevi bir kaç şey yaşadım.son 3 seneye kadar Türkiye de kalmayı ve birşeyler yapabilmeyi planlardım ama artık bende pes ettim.Gençlere tavsiyem yurtdışında iş yapabilecek meslekler okumaları yada döviz kazanacakları bir iş yapmaları..Ülkenin durumu cidden iyiye gitmiyor üzülüyorum.
Abi gerçekten bende üzülüyorum ancak gram bir inancım kalmadı.. Şu ülkeyi Yüce Gazi Mustafa Kemal Atatürk gelse düzeltemez artık. Öyle bir noktaya geldik ve ekonomi o kadar köklü mahvoldu ki. Enflasyon zirvelerde, SAVAŞIN OLDUĞU ÜLKELERDEN DAHA YÜKSEK ENFLASYONUMUZ VAR??? Mahvoluyoruz ülkece uçurumdan aşağı gidiyoruz. Herkes kendi cebinde, kendi derdinde. Ama yoksulluk sınırı 3/4 katına fırladı. Herkes bu fakirleşmeye, bu enflasyon altında ezilmeye mahkum kalacak. Venezuela nın izinde gidiyoruz. Bu ülkeyi bu hale getirip, gençleri buradan soğutup, kendi vatanlarından kaçma psikolojisine sokanların hepsinin ben ta A..

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord