Neler Yeni

Yardım 18 inç Laptop Çantası Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erkam Kılınç
Arkadaşlar Asus G18 bilgisayarım için laptop çantası arıyorum fakat bulamadım. Bilgisayarımı iyi koruyacak, içine malzemelerini de koyabileceğim f/p çanta arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Shourd

80+ Silver
Arkadaşlar Asus G18 bilgisayarım için laptop çantası arıyorum fakat bulamadım. Bilgisayarımı iyi koruyacak, içine malzemelerini de koyabileceğim f/p çanta arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
bütçe nedir? ve sırt çantası türü mü olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erkam Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen sırt çantası tercihimdir. Şu an herhangi bir bütçem yok çünkü piyasası nasıl bilmiyorum ama uygun fiyatlı olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe nedir? ve sırt çantası türü mü olsun

AVCI57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
AVCI
Kardeşim bende senin gibi aynı sorunu yaşadım. Aşağıda linki bıraktım almak istersen. Kargo da yapıyor. Güvenilir satıcı. Çanta da çok kaliteli. Ben bunu öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erkam Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim bende senin gibi aynı sorunu yaşadım. Aşağıda linki bıraktım almak istersen. Kargo da yapıyor. Güvenilir satıcı. Çanta da çok kaliteli. Ben bunu öneririm.
Eyvallah teşekkür ederim. Çanta bulmak çok büyük sıkıntı bu cihazlara epeydir bakıyordum.

Top Bottom