Hocam ziraat bankası veli izini ile veriyor diye biliyorum çünkü ben staj yaptığım dönemde almıştım.18 Yaş altı için banka kartı lazım veli izinli olur iban lazım ve aidat, transferde falan para kesmese sevinirim varmı öneriniz?
Bende staj yapıyorumda ondan sordum ziraat diyorsun aidat falan yok demiHocam ziraat bankası veli izini ile veriyor diye biliyorum çünkü ben staj yaptığım dönemde almıştım.
kesinlikle ziraat atmsi bol kullanışlı aidat hiçbir banka almıyorBende staj yapıyorumda ondan sordum ziraat diyorsun aidat falan yok demi
Kardeşim banka kartı diyorsun aidat neden olsun kredi kartı değil buBende staj yapıyorumda ondan sordum ziraat diyorsun aidat falan yok demi
Yok hocam aidat yok ama para atarken başka banka hesabına (ziraat dışında) 1 2 lira keser diye düşünüyorum.Bende staj yapıyorumda ondan sordum ziraat diyorsun aidat falan yok demi
Büyük ihtimale alıcağımda bu kart ne olarak geçiyor ziraat genç kart değil demi?Hocam ziraat bankası veli izini ile veriyor diye biliyorum çünkü ben staj yaptığım dönemde almıştım.
taksit yapılır mı? bu kartlaYok hocam aidat yok ama para atarken başka banka hesabına (ziraat dışında) 1 2 lira keser diye düşünüyorum.
Vakıfbank'ta hesap açmak için kendi kimliğin, velin ve imzan gerekiyor. Hem faiz oranları düşük hem de yaygın bir banka. Transferlerde de fazla ücreti yok.18 Yaş altı için banka kartı lazım veli izinli olur iban lazım ve aidat, transferde falan para kesmese sevinirim varmı öneriniz?
banka kartından bahsediyolartaksit yapılır mı? bu kartla
garanti yapıkredi18 Yaş altı için banka kartı lazım veli izinli olur iban lazım ve aidat, transferde falan para kesmese sevinirim varmı öneriniz?
Yapılmıyor hocam ben yapamiyodumtaksit yapılır mı? bu kartla
Genç kart değil hocam banka kartı lazım staj için alacağım diyeceksin velinle gidipBüyük ihtimale alıcağımda bu kart ne olarak geçiyor ziraat genç kart değil demi?