PİŞMANIM
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,855
89ıq,tedavi için falansa lafım yok tabiCiddi sordum kanka ben daha spora başlamadan ilaca başlayan biliyorum.
89ıq,tedavi için falansa lafım yok tabiCiddi sordum kanka ben daha spora başlamadan ilaca başlayan biliyorum.
Hocam 15 yaşında sad abdulhamide benziyorÇok saçma bir şey ben 15yaşımda başladım 1yılda boyumda 171 den 176 ya çıktı spor yaptığım halde. Henüz bunu kanıtlayanda bilimsel araştırma vs. de yok bildiğim kadarıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Patladımsupplement besin takviyelerinde olan şeyler normal besinlerdede bulunuyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlk foto 15yaşındaki 170-171 55Kg halim diğerleride 16yaşımdaki 176 72-74Kg arası
Laktik asit birikimi yapabiliyor sanırım süt ürünleri ama sende sorun olmuyorsa devam edebilirsin bence. Her gün tavuk pilav yiyorsan bi süreden sonra bayıyor diyeti sürdürebilmekte önemli. Ben baharat koyuyorum tavuğa pirincede bazen garnitür katıyorum tavuğa ketçap koyunca epey lezzetli oluyor. Cola zeroda içiyorum bazen yanında baymıyor öyle.Hocam 15 yaşında sad abdulhamide benziyor
Bu arada sürekli tavuk pilav tüketiyorum,yanında her zaman kutu ayran içmek zararlı mı ? Testoya sordum 1gün ayran 1gün soda 1gün su vs yap dedi sence nasıl ?
knk spora baslamadan önce 168 75 kiloydum yani full genetik ile alakalı oldugu için benim boyum kısa tabi ama kas gelişimi oldu pumplı iken 36-37 cm kolum varşuan boyun kaç acaba merak ettim yani bi faydası oldumu sporun uzamanda
tabii ki deSelamlar ben spor salonlarına gidip vücut geliştirmek istiyorum ama nereye gitsem ''18 yaş altı tavsiye etmiyoruz'' diyorlar babamıda bu yüzden ikna edemiyorum. 15 yaşında biri vücut geliştirebilirmi?
Vücudun fitness için çok uygun hemen başlamalısınYaş : 15
Boy : 1.75
Kilo : 80 civarı