cobretti
80+ Bronze
Dahası
Oynayacağım dediğinde okumayı bıraktım..Daha kripto para oynandigini saniyorsan bence bu işe girme.
Oynayacağım dediğinde okumayı bıraktım..Daha kripto para oynandigini saniyorsan bence bu işe girme.
Ya oynamak dediğime niye takıyorsunuz Allah AllahOynamak ne ? Kumar mı bu. Boşver sen hiç girişme.
Ya aga niye takıyorsunuz bu kadar kripto ile uğraşacağım trade vesayireOynayacağım dediğinde okumayı bıraktım..
Anlamadıysan kripto para borsasından uzak dur. Bu şans oyunu değil.Anlamadım
Baştan algın yanlış çünkü. Dediğim gibi.Ya oynamak dediğime niye takıyorsunuz Allah Allah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya aga niye takıyorsunuz bu kadar kripto ile uğraşacağım trade vesayire
Paparadan kripto para işlemi yapamazsın, ailenin TCsiylede hesap açamazsın.Evini satıp batan arkadaş var hiç girmeYa oynamak dediğime niye takıyorsunuz Allah Allah
Ya oynamak dediğime niye takıyorsunuz Allah Allah
Öğrenmek için girmiyor.Öğren yaşın da tutsun
O zaman hiç girmesin.Öğrenmek için girmiyor.
Her şeyini kripto'ya yatırıp batan da var. Sonu ne oldu belli. İ...Paparadan kripto para işlemi yapamazsın, ailenin TCsiylede hesap açamazsın.Evini satıp batan arkadaş var hiç girme
Her şeyini kripto'ya yatırıp batan da var. Sonu ne oldu belli. İ...
O zaman hiç girmesin.
Banka kartı alabilirsin ama işe yaramaz çünkü kripto işlemleri için borsa hesabı lazım onu da yaştan dolayı açamazsın.
Paparadan kripto para işlemi yapamazsın, ailenin TCsiylede hesap açamazsın.Evini satıp batan arkadaş var hiç girme
? whatMadem enişteni taklit edeceksin
bazı platformlarda yaş problemi olmuyor diye duydumBanka kartı alabilirsin ama işe yaramaz çünkü kripto işlemleri için borsa hesabı lazım onu da yaştan dolayı açamazsın.
20 tane btc alacağımYu... Öhm
Tanesi 35.000 dolar.