18 yaş altı Nasıl yatırım yapabilir.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,076
Arkadaş istiyor. Küçük bir para yatırıp kaybedip hevesini aldıktan sonra bırakacaktır zaten. 18 yaş altı kişiler kripto paralar veyahut hisse gibi şeylerle oynayabiliyor mu yapabileceği bir şey var mı bunu sormak istedim. Teşekkürler

Bildiğim kadarıyla yok

Güvenilir yerlerden yapmak isterse en az 18 yaşında olması gerekir; ailesinin üzerinden yapabilir.

Arkadaş istiyor. Küçük bir para yatırıp kaybedip hevesini aldıktan sonra bırakacaktır zaten. 18 yaş altı kişiler kripto paralar veyahut hisse gibi şeylerle oynayabiliyor mu yapabileceği bir şey var mı bunu sormak istedim. Teşekkürler
Bence en iyi yatırım dil öğrenmek.
Kodlama falan da olabilir

Yatırım değil ama dropshipping yapabilirsin.

annemin adına açtığım bir hesap üzerinden hepsi ile ilgili işlem yapıyorum yanı tek çare bir büyüğünün adına hesap açmak onun adına işlem yapmak

Ebay gibi bazı platformlarda satıcı hesabı açıp başka bir sitedeki ürünü sayfanızda listeliyorsunuz müşteri ürünü sipariş edince hemen listelediginiz tedarikçi siteye girip ürünü müşterinin evine kargoluyorsunuz kısacası hiç elinize ürün geçirmeden ticaret yapıyorsunuz

Hisse alımı veya kripto para borsalarında işlem yapmak için 18 veya üstü bir yaşta olmalısınız.

edit: verilen cevapları görmedim, cevap veren arkadaşlar olmuş :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri