Neler Yeni

18 yaş altı otobüse binebilir mi

q12573

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
.
17 yaşındayım Antalyadan istanbula gidicem ama gidiceğimden ailemin haberi olmiyicak polis durduğu zaman bi sorun olur mu?(izin belgesi isteniyor mu yada izin belgesini A4 kâğıdına yazabilirmiyiz abim yazıcak kabul olur mu)cevaplayan herkese teşekkür ederim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,480
İsim
Olcay akbulut
yakalanmamdan goolge store perde sorumludur yaz altına ıslak imza at sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

17 yaşındayım Antalyadan istanbula gidicem ama gidiceğimden ailemin haberi olmiyicak polis durduğu zaman bi sorun olur mu?(izin belgesi isteniyor mu yada izin belgesini A4 kâğıdına yazabilirmiyiz abim yazıcak kabul olur mu)cevaplayan herkese teşekkür ederim
bin git dayı polis neden çevirsin otobüsü

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
abdulkadir bayram
Dostum niye problem olsun yurtdısına kaçmıyorsunya

q12573

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yakalanmamdan goolge store perde sorumludur yaz altına ıslak imza at sorun olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bin git dayı polis neden çevirsin otobüsü
Bazen jandarma veya polis çevirip kimlik sorgulaması yapıyorlar yaşımdan dolayı sorun ederler mi ondan sormuştum

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Volkan
Bazen jandarma veya polis çevirip kimlik sorgulaması yapıyorlar yaşımdan dolayı sorun ederler mi ondan sormuştum
nolcak ben 15 yaşında çok seyahat ettim tek başıma izmir muğla arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Hüseyin
10 yaşında olsan sorun olabilir ama 17 yaş sorun olmaz.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,191
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Polis: Kimlik Kontrolü kardeşim.
q12573:Abi valla annemlerin yanına gidiyorum (sadece kimlik gösterse bir sıkıntı olmayacak)

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Enes Opçin
Eğer ailen kayıp bildirimi yaparsa kimlik kontrolünde sorun yaşarsın. Ama kayıp bildirimi için de üzerinden belli bir süre geçmesi lazım. Yani sabah evden çıkıp binip gidersen hiçbir şey olmaz

q12573

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
.
Eğer ailen kayıp bildirimi yaparsa kimlik kontrolünde sorun yaşarsın. Ama kayıp bildirimi için de üzerinden belli bir süre geçmesi lazım. Yani sabah evden çıkıp binip gidersen hiçbir şey olmaz
Otobüse sabah binicem ama ailem polise ihbar etmez beni sadece hani polis beni gördüğünde yaşımdan dolayı mesela gelip ailenin haberi var mı diye sorgularsa gidip ailemi ararlarsa sıkıntı bileti int alıcam zaten

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Enes Opçin
Otobüse sabah binicem ama ailem polise ihbar etmez beni sadece hani polis beni gördüğünde yaşımdan dolayı mesela gelip ailenin haberi var mı diye sorgularsa gidip ailemi ararlarsa sıkıntı bileti int alıcam zaten
yok öyle durduk yere sormazlar diye düşünüyorum ama ailenin üzüleceği bir şey yapma dostum

Top Bottom