Paranı biriktirmelisin ve bir işe girmelisinYaşım 18'in altında aylık 300 TL para gelirim var , düzenli olarak erken yaşlarda para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım ?
Hisse senedi alabilirsin. Kısa vadede değil uzun vadede kazanırsın. Yurt dışı şirketlere yapacaksan çok daha kolay kazanırsın ancak prosedür birqz farklı ve sıkıcı yurt dışında. Ama Türkiye de bir çok firmanın hissesini alabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Biriktirdiğim paralar hiçbir şey yapmadan orda değerleniyor. Güzel bir şeyYaşım 18'in altında aylık 300 TL para gelirim var , düzenli olarak erken yaşlarda para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım ? (Yatırım olarak)
Hangi siteyi kullanıyorsun ?Hisse senedi alabilirsin. Kısa vadede değil uzun vadede kazanırsın. Yurt dışı şirketlere yapacaksan çok daha kolay kazanırsın ancak prosedür birqz farklı ve sıkıcı yurt dışında. Ama Türkiye de bir çok firmanın hissesini alabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Biriktirdiğim paralar hiçbir şey yapmadan orda değerleniyor. Güzel bir şey
bursluluktanmı aldın?Yaşım 18'in altında aylık 300 TL para gelirim var , düzenli olarak erken yaşlarda para kazanmak istiyorum ne yapmalıyım ? (Yatırım olarak)
nasıl yapılıyor reis bize de anlat17 yaşımda fivemde developerlık yapıp 10 bin TL kazandım 2 ayda ve PC aldım
ZBorsa (Ziraat bankasının yatırım şubesi)Hangi siteyi kullanıyorsun ?
Fivem server açmak ıstıyenler genelde yaşı buyuk ve zengin adamlar oluyor bi serverı 1000 liraya satıyorduk uzun işnasıl yapılıyor reis bize de anlat