Babam akbank kullanıcısı 12 yıldır ona 800k bile veriyorlar akbank sayılır mıHocam daha önceki hesabı olan müşterisi olduğu bir banka avantajdır öbür türlü Garanti Akbank finansbanktan devam
Mesaj otomatik birleştirildi:
trendyol qnb kart limit hep yüksek veriyor mesela trendyoldan başvurunca
Müthiş mesela oradan başvurabilirsin muhtemelen yüksek limitle verirlerBabam akbank kullanıcısı 12 yıldır ona 800k bile veriyorlar akbank sayılır mı
akbank önerebilirim. banka hesabı açarsanız hesaba yüklü para atın bi 3-5k öyle daha kolay kredi kartı çıkıyoHangi bankayı oneririsniz
he kendi adınızı çıkaracaksınız işler değişir hocam ben babanız çıkaracak diye düşündüm hocam o zaman garantiden falan şansınızı deneyinBabamın müşterisi olduğunu söylemem mi gerek yoksa TC den çıkar mı
Hocam çok gerekise Avans Hesap açmayı denersiniz olmazsa ihtiyaç kredisi denersiniz çözüm çok eğer çok lazımsaKendi adıma cıkarıcam ya bi deniyeyin o zaman yarın gidip sorayım bi
Lazım ya zam gelicek diyorlar sürekli gidelim bi bakalım varsa hal çaresi eğer dediğiniz gibi 24 ay taksit olursa çok iyi olur 25k ya sistem alsak aylık 1k ödeme ile hallederimHocam çok gerekise Avans Hesap açmayı denersiniz olmazsa ihtiyaç kredisi denersiniz çözüm çok eğer çok lazımsa
Hic bilemiyorum hocam söyle öneririm en az masraflı neyse oradan alabilisiniz.Peki şey yapılabilir mi 2 ay içinde 10k biriktiririm üstüne limit de ekleyip sistem alsam oluyor mu öyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide hangi bankayı önerirsiniz ne diyelim actirirken kredi kartı istiyoruz mu diyelim
hocam 24 taksit yaparsanız faiziyle o 2k olur ne yazık ki mevcut faiz oranlarıylaLazım ya zam gelicek diyorlar sürekli gidelim bi bakalım varsa hal çaresi eğer dediğiniz gibi 24 ay taksit olursa çok iyi olur 25k ya sistem alsak aylık 1k ödeme ile hallederim
hocam kyk falan alıyorsanuz ondan başvurabilirsinz limit yükseltmeyi bu aradaHmm anladım neyse ben yine gidip akbank a sorayım belki yüksek limit ile çıkar