kredi kartı limit yükseltme hk.

tamamdır hocam ilk işim kredi kartlarımı kapattırmak olacak bu süreçte zaten iş bankasının dışında sadece akbank a başvurdum daha gelmedi bile, onu şuan da iptal ettirebilir miyim?
Teorik olarak kart sana ulaşmadan da iptal edebiliyor olman gerek. Fiziken sende olup olmaması önemli değil sonuçta onaylandıysa kart numarası verilmiş olmalı bankayla görüşmen daha sağlıklı olur

düzenli bir gelirin yoksa bu işlere girme giriyorsan da unutma para senin değil bankanın sonradan ödemesi zor oluyor .d
merak etmeyin hocam kartı alıp limiti görünce bozulan bir tip değilim ayağımı yorganıma göre uzatmasını bilirim.

aynı bu sorun bende de var arttıramadım

Teorik olarak kart sana ulaşmadan da iptal edebiliyor olman gerek. Fiziken sende olup olmaması önemli değil sonuçta onaylandıysa kart numarası verilmiş olmalı bankayla görüşmen daha sağlıklı olur
adamlar kartı basmış bile daha 2 gün oldu sdıofjsdıo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı bu sorun bende de var arttıramadım
sizin limit kaç hocam

22 bin TL limitin vardı otomatik artış açık bugün 30 bin TL yapmışlar sıkça kredi kartı kullanır ve düzenli her zaman tüm borcu oderim kredi notum 1800ü geciktir

22 bin TL limitin vardı otomatik artış açık bugün 30 bin TL yapmışlar sıkça kredi kartı kullanır ve düzenli her zaman tüm borcu oderim kredi notum 1800ü geciktir
maşallah ne zamandan beri kullanıyorsunuz?

Ufak tefek iş alır yaparsın sorun olmazda düzenli olarak, kazandığın bir işten hesabına para giriyorsa selam ben vergi, ver o donunu derler ileri de haberin olsun, faiziyle beraber süpürürler.

Diğer konuya gelince bireysel olarak çalışsanız bile çok yüksek limitleri vermezler, maaş ile orantılıdır bu, üst limitler istiyorsanız şirket açıp bunun üzerinden kart alıp limitleri dayıyabilirsiniz.

Geri