Neler Yeni

Kredi kartı iptali ve yasal limit hk.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Muhtemelen süresi vardır. Birde ben kapatırken iş bankası müşteri hizmetleri görevlisi bana kredi kartı kapatırsanız başka bankadan çıkarırken sıkıntı yaşayabilirsiniz dedi. Kapatınca bankalar birliği problem çıkarıyor tarzında konuştu. Ne kadar doğru bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bankalar birliği kararı var. Sigortan yoksa sadece üni öğrenci isen 2 binden fazla vermiyor
ne üni öğrencisiyim ne de işte çalışıyorum akbank 14k limit verdi geçenlerdede 20k teklif etti ancak yasal limityüzünden artmadı

YazılımKafa

80+ Silver
Muhtemelen süresi vardır. Birde ben kapatırken iş bankası müşteri hizmetleri görevlisi bana kredi kartı kapatırsanız başka bankadan çıkarırken sıkıntı yaşayabilirsiniz dedi. Kapatınca bankalar birliği problem çıkarıyor tarzında konuştu. Ne kadar doğru bilmiyorum

Bankalar birliği kararı var. Sigortan yoksa sadece üni öğrenci isen 2 binden fazla vermiyor
Banada normalde çok daha fazla veriyorlar ama yasal sorunlar yüzünden vermiyorlar. Bende mefret ettim o konuda. 2 bin ₺ neye yetecek? Kredi notum falan her şeyim iyi ama çalışmıyorum diye vermiyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
ne üni öğrencisiyim ne de işte çalışıyorum akbank 14k limit verdi geçenlerdede 20k teklif etti ancak yasal limityüzünden artmadı
19 yaşıma girdim bugün bende şaşırdım vlla

YazılımKafa

80+ Silver
Sigorta girişin vardır illaki. Yasal olarak 2k dan fazla vermiyorlar. Her banka aynı şeyi diyor. Daha önce muhtemelen bir işte çalışmışsındıe

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak

Umarım öyle bir sorun olmaz kredi kartı lazım oluyor ne kadar limit düşük olsa da iyiydi vakıfbankın herhangi bri avantajı olmuyor diye kapattım ama pişman edicekler sanki :d bir süre beklemeye devam o zaman hocam sizde bir ilerleme olursa buradan iletirseniz sevinirim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Sigorta girişin vardır illaki. Yasal olarak 2k dan fazla vermiyorlar. Her banka aynı şeyi diyor. Daha önce muhtemelen bir işte çalışmışsındıe
yok hocam sigorta girişi olmadı hiç bi okulun sigortası vardı yani sigorta kısmında okulum çıkıyordu onun dışında freelance grafik tasarımdan elde ettiğim gelirim var oluyorsa ondandır belki

YazılımKafa

80+ Silver
Umarım öyle bir sorun olmaz kredi kartı lazım oluyor ne kadar limit düşük olsa da iyiydi vakıfbankın herhangi bri avantajı olmuyor diye kapattım ama pişman edicekler sanki :d bir süre beklemeye devam o zaman hocam sizde bir ilerleme olursa buradan iletirseniz sevinirim
İnşaallah bir an önce olur ikimizinki de

yok hocam sigorta girişi olmadı hiç bi okulun sigortası vardı yani sigorta kısmında okulum çıkıyordu onun dışında freelance grafik tasarımdan elde ettiğim gelirim var oluyorsa ondandır belki
Onunda etkisi vardır. Bende ne okulun sigortası var ne de freelance bir iş.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Sigorta girişim az da olsa var ama bir etkisini göremedim

inşallah hocam

YazılımKafa

80+ Silver

Sigorta ya da iş olmayınca limit vermiyor

Sigorta girişim az da olsa var ama bir etkisini göremedim

inşallah hocam
Bankaya göre değişiyor bazısı sadece giriş istiyor bazısı 6 ay falan istiyor

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Sigorta ya da iş olmayınca limit vermiyor

Bankaya göre değişiyor bazısı sadece giriş istiyor bazısı 6 ay falan istiyor
Anladım hocam enpara için kolay diyorlar fakat avantaj konusunda sıfırmış biraz daha araştırmaya devam edicez sanırım

YazılımKafa

80+ Silver

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
beyler kredi rapor puanınız kaç şimdi baktım 1180 çıktı benim iyi mi?

YazılımKafa

80+ Silver
Nerde işimize yarayacak. Bence gerek yok.
Şu saçma kuralı değiştirsinler artık. 2 bin ₺ limit mi olur

1270

Orta halli ikimizinki de. Bu arada limitler pek çok şeye göre belirleniyor. Kredi notu aylık gelir vs. Normalde aylık gelirinin ilk yıl 2 katı. Sonraki yıllar 4 katına kadar veriyor. Ama kredi notuna göre artıp azalabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,300
Üyeler
165,791
Son üye
clash.s
Top Bottom