180 binde passat alınır mı?

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Arkadaşlar bu arabayı almayı düşünüyoruz benzinli olduğu için km dert değil desek 4.5 parça boyalı olması sorun yaratırım diye düşünüyorum
Bu arada çevrem 1.4 benzinliden den uzak dur 1.6 dizel al diyorlar daha sağlam uzar ve daha iyi diyorlar ama öylemi

motorun elinde kalma ihtimali yuksek

Ekspertizde motor sağlığına bakabilirlermi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da 1200 e başka bir pasaat bulabilirmiyix
ekspertiz motora bakabilir ama düzgün ekspertize gidin alırsanız ayrıca eksper piston,yatak,segman falan bakmaz genelde kapsamlı paket falan varsa onu seç

Arkadaşlar bu arabayı almayı düşünüyoruz benzinli olduğu için km dert değil desek 4.5 parça boyalı olması sorun yaratırım diye düşünüyorum
Bu arada çevrem 1.4 benzinliden den uzak dur 1.6 dizel al diyorlar daha sağlam uzar ve daha iyi diyorlar ama öylemi
neden 1.6 tdi değilde 1.4 tsi bakıyorsun ki ?

makyajsız b8 di heralde bu , arkadaş sandık motor yaptırmıştı ailesi , tsi tfsi dan daha uzun vadeli götürür birde benzinli araç dizelden daha uzun gider motor olarak eğer temizse ve kısa vadece birden km bindirmezsen bi 30-40k götürür rahat, bakımını yaparsan tabi. 7 ileri kuru kavrama şanzıman olan dsg ile geliyor aralarında en kötüsü sıcak iklimde ve motor ısınınca titreme ve devrinden bir kaç sny sonra vites geçisi vardı bunlarda. ben olsam almam ama alsanda dediğim gibi götürür ya. şans işi ve geçmişi önemli. expertiz zaten net olmasa da motor sağlığını söylüyor. alman takıntın yoksa honda civic bak derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iki tane araba buldum sizce hangisi aralarında 30.000 km ve bir değişen oynuyor
antep i bal olsa unut reis adamlar yoktan araç yaratıyor öyle bir sanayisi var ki fabrika görse hayret eder. galericiler ve arabadan anlayan herkes özellikle o mahalle kısmında katılır dediğime. nokta atışı riskli bölge aracı bulmuşun helal olsun.

1.4 un motoru cabuk ölür 1.6 dizel en garantilisi yerinde olsam 1.6 bakarim

Bu araçlar turbo beslemeli araçlar motor ve turbo kontrolleri yapılarak al, 200.000 kilometreler falan sıkıntı değil de yaşıyla orantılı olsun, demeye çalıştığım senede 20 bini geçmiş araçlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalış, ama bunlar bütçe meselesi, daha üst kilometrelerde alacağız diyorsan yetkili servis bakımlı olmasına dikkat et. 1.6 dizelin kilometresi 1.4 benzinliden yüksek geliyorsa benzinli bulmaya çalış, eskimiş dizelden uzak dur. İstanbul gibi yerlerden araba bakarken trafiği ve o trafikte saatte alabileceğin yolu da hesaba kat. (Trafikli olan yerde saatte atıyorum 15-20 gidersen x şehirde 90-100 kilometre gidersin. Motor 20 kilometreyi trafikli şehirde 1 saatte alırsa x şehrinde trafiksiz yolda 20 kilometrede gitmekten daha çok aşınır. Traktör ve iş makinelerindeki çalışma saati mantığında düşün.) Ekstradan sorun olursa konunu takip edeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri