Evet ayarlardan en yüksek Hz'e al hatta daha düşük hzleri dene farkı görmen lazım.Lolde deniyim mi?
Evet ayarlardan en yüksek Hz'e al hatta daha düşük hzleri dene farkı görmen lazım.Lolde deniyim mi?
İnan mousedede fark yok gibi ya napcam ben neden böyle bu dp ye takmadim ondan mi acaba?Mouseu hareket ettirirken bile belli oluyo aslında. Tut bi ekrandaki chromeu oynat mesela. Ne kadar hızlı hareket ediyor vs
DP dene bi deİnan mousedede fark yok gibi ya napcam ben neden böyle bu dp ye takmadim ondan mi acaba?
Hocam hikayeli oyunlarda pek fark olmuyor zaten en azından ben de hissetmiyorum 60 altında farj edilir de üstünde fark etmek zor hikayeli oyunlardaTelefonum ekrani 120 hz ondan mi acaba gözüm mu alisti acaba oyunda actim 170 fps veriyor yine ayni gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
God of war ragnarok 170 fps
hocam nerde oturuyorsun geleyim bakayımİnan mousedede fark yok gibi ya napcam ben neden böyle bu dp ye takmadim ondan mi acaba?
param yetmezNormal şartlar altında, sıradan görüntüleri 18-25 fps civarında görürüz. Ancak eğer ki bir görüntünün "sanal gerçeklik" olacak kadar gerçekçi olmasını istiyorsanız, 500 fps'den yüksek bir değer kullanmanız gerekir
aga 24 fps altında kareleri sayabiliyorsun 24 fps üstü artık kareleri sayamamaya başlarsın yani kasmayan bir görüntü elde edersin. Böyle olması 75hz ile 144-180hz arasındaki farkı algılayamayacağımız anlamına gelmiyorNormal şartlar altında, sıradan görüntüleri 18-25 fps civarında görürüz. Ancak eğer ki bir görüntünün "sanal gerçeklik" olacak kadar gerçekçi olmasını istiyorsanız, 500 fps'den yüksek bir değer kullanmanız gerekir