1800 2000 civarina mouse arıyorum onerilerinizi bekliyorum

sexpir

80+
Reaksiyon skoru
21
kablosuz mouse arıyorum beyaz olabılır (farklı renklerede acıgım)

Mchose a5 ultra
Hocam bende bu mouse u çok görüyorum önerilerde ama boyutu nasıldır acaba benim elim bayaa büyük. El ölçüsü nasıl alınır bilmiyorum ama karışım 21 cm. Büyük mouse kullandım hep en son 5-6 yıllık bloddy kullandım . O ebatlarda bişey istiyorum benim işimi görür mü ? Geçenlerde logitech g502 aldım iade ettim küçük geldi

hocam bulamadım ya 2500 den baslıyor beyaz rengide
Max bütçen nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende bu mouse u çok görüyorum önerilerde ama boyutu nasıldır acaba benim elim bayaa büyük. El ölçüsü nasıl alınır bilmiyorum ama karışım 21 cm. Büyük mouse kullandım hep en son 5-6 yıllık bloddy kullandım . O ebatlarda bişey istiyorum benim işimi görür mü ? Geçenlerde logitech g502 aldım iade ettüm küçük geldi
Bütçeniz ne kadar

Max bütçen nedir

Bütçeniz ne kadar
hocam 1500 den 2200 falan 1800 civari olsa cok daha iyi olur bu fıyatın ustunde ozellikleri daha iyi olan varsa bakarım

1500-3000 tl arası max
3.000 tl bütçen var ise Scyrox v6 yada v8 modellerine bakabilirsin tutuşuna göre

hocam 1500 den 2200 falan 1800 civari olsa cok daha iyi olur bu fıyatın ustunde ozellikleri daha iyi olan varsa bakarım
Ben scyrox mouse kullanıyorum 3.000 tl fiyatı aradaki fiyat farkınada değer

3.000 tl bütçen var ise Scyrox v6 yada v8 modellerine bakabilirsin tutuşuna göre

Ben scyrox mouse kullanıyorum 3.000 tl fiyatı aradaki fiyat farkınada değer
model hangisini alayım ?

model hangisini alayım ?
Eğer avuç içi (palm grip) tutuyorsan v6 modeli pençe tutuşu (claw grip) tutuyorsan v8 modeli arasında fark yok özellik olarak sadece tutuş farkı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,258
Üyeler
184,910
Son üye
icerman
Geri