Attack shark x3 olabilir ama küçük birazkablosuz mouse arıyorum beyaz olabılır (farklı renklerede acıgım)
Mchose a5 ultrakablosuz mouse arıyorum beyaz olabılır (farklı renklerede acıgım)
Hocam bende bu mouse u çok görüyorum önerilerde ama boyutu nasıldır acaba benim elim bayaa büyük. El ölçüsü nasıl alınır bilmiyorum ama karışım 21 cm. Büyük mouse kullandım hep en son 5-6 yıllık bloddy kullandım . O ebatlarda bişey istiyorum benim işimi görür mü ? Geçenlerde logitech g502 aldım iade ettim küçük geldiMchose a5 ultra
Max bütçen nedirhocam bulamadım ya 2500 den baslıyor beyaz rengide
Bütçeniz ne kadarHocam bende bu mouse u çok görüyorum önerilerde ama boyutu nasıldır acaba benim elim bayaa büyük. El ölçüsü nasıl alınır bilmiyorum ama karışım 21 cm. Büyük mouse kullandım hep en son 5-6 yıllık bloddy kullandım . O ebatlarda bişey istiyorum benim işimi görür mü ? Geçenlerde logitech g502 aldım iade ettüm küçük geldi
1500-3000 tl arası maxMax bütçen nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçeniz ne kadar
3.000 tl bütçen var ise Scyrox v6 yada v8 modellerine bakabilirsin tutuşuna göre1500-3000 tl arası max
Ben scyrox mouse kullanıyorum 3.000 tl fiyatı aradaki fiyat farkınada değerhocam 1500 den 2200 falan 1800 civari olsa cok daha iyi olur bu fıyatın ustunde ozellikleri daha iyi olan varsa bakarım
model hangisini alayım ?3.000 tl bütçen var ise Scyrox v6 yada v8 modellerine bakabilirsin tutuşuna göre
Ben scyrox mouse kullanıyorum 3.000 tl fiyatı aradaki fiyat farkınada değer
Eğer avuç içi (palm grip) tutuyorsan v6 modeli pençe tutuşu (claw grip) tutuyorsan v8 modeli arasında fark yok özellik olarak sadece tutuş farkı varmodel hangisini alayım ?
Teşekkür ediyorum hocam3.000 tl bütçen var ise Scyrox v6 yada v8 modellerine bakabilirsin tutuşuna göre
Ben scyrox mouse kullanıyorum 3.000 tl fiyatı aradaki fiyat farkınada değer