Ben de apex 3 tkl vardı 1 hafta önce. Gayet güzel klavye sıfırı 2.300 civarı 2. El eğer istersen 1 1.5k arası rahat bulursun.maalesef ki 1800tl nin üstüne 1 lira bile çıkamıyorum o yüzden max 1800 tl olacak şekilde.
Hocam mekanik klavye arıyorum , kasım inidirmlerinde manyetik klavyeler 1800 e falan düşer mi bilmiyorum ama beklemekte istemiyorumBen de apex 3 tkl vardı 1 hafta önce. Gayet güzel klavye sıfırı 2.300 civarı 2. El eğer istersen 1 1.5k arası rahat bulursun.
Klavyeyi almayı düşünüyorum. Rapid trigger olması gerçekten farklılık yaratıyor mu ? Birde Red sesi nasıl. Aşırı sesli mi ? Genel olarak ne dersiniz klavyte hakkında, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
evetA87 düşünüyorum ben de , hocam bu arada yellow switch mi sizde ki
valla hocam rapid trigger kullanana sormak lazım çok fark ediyor mu etmiyor mu tryhard oynuyorsanız fps oyunlarını fark edebilir. ucuz olarakKlavyeyi almayı düşünüyorum. Rapid trigger olması gerçekten farklılık yaratıyor mu ? Birde Red sesi nasıl. Aşırı sesli mi ? Genel olarak ne dersiniz klavyte hakkında, yardımcı olabilirseniz sevinirim.