Neler Yeni

1800 TL Monitör Önerisi

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

engin0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Engin Aytaç
Bilgisayar mühendisliği istiyorum tasarım falan yaparken kavis yanıltır diye düşünmüştüm. Sorun olur mu sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılım için mi kullancaksın niye çeviricenki monitörü
Şu an olmasa da bilgisayar mühendisliği istediğim için ileride kullanırım.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bilgisayar mühendisliği istiyorum tasarım falan yaparken kavis yanıltır diye düşünmüştüm. Sorun olur mu sizce ?

Şu an olmasa da bilgisayar mühendisliği istediğim için ileride kullanırım.
ben böyle bir monitörü bu yüzden kaçırmazdım

Maeve Wiley

80+ Bronze
Ben kod, uzun yazı vs. yazıyorum. Monitörün kavisli olması güzel bir hissiyat veriyor. Tabii herkes sevmeyebilir ama deneyebileceğiniz bir yer varsa ona göre kararınızı verin derim.
Monitörün pivot bulunan modeli : https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Tasarım kısmında bilgim yok

engin0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Engin Aytaç
ben böyle bir monitörü bu yüzden kaçırmazdım
Zaten şu an alamam maalesef. Asus u daha iade etmedim ettikten sonra alabilirim anca. İndirim de 3 saat sonra bitiyormuş.

Ben kod, uzun yazı vs. yazıyorum. Monitörün kavisli olması güzel bir hissiyat veriyor. Tabii herkes sevmeyebilir ama deneyebileceğiniz bir yer varsa ona göre kararınızı verin derim.
Monitörün pivot bulunan modeli : https://www.n11.com/urun/asus-tuf-g...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Tasarım kısmında bilgim yok
Anladım teşekkür ederim. Bir de VA mı alsam Ips mi alsam arada kaldım ips in renklerini beğendim fakat şu ankinde sararma olunca yeni alsam onda da olacak gibi geldi nedense :D

Maeve Wiley

80+ Bronze
Zaten şu an alamam maalesef. Asus u daha iade etmedim ettikten sonra alabilirim anca. İndirim de 3 saat sonra bitiyormuş.

Anladım teşekkür ederim. Bir de VA mı alsam Ips mi alsam arada kaldım ips in renklerini beğendim fakat şu ankinde sararma olunca yeni alsam onda da olacak gibi geldi nedense :D
Daha önce hiç ips panel denemedim. Bir kere sorun çıktı diye her zaman çıkacak diye bir şey yok. Rahatça düşünün birde mümkünse kavisli deneyin ona göre seçiminizi yaparsınız.

engin0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Engin Aytaç
Daha önce hiç ips panel denemedim. Bir kere sorun çıktı diye her zaman çıkacak diye bir şey yok. Rahatça düşünün birde mümkünse kavisli deneyin ona göre seçiminizi yaparsınız.
Kavisli denedim abimde kavisli var. Renklerini kıyasladığımda siyahlar hariç ips daha iyi. Kavis olsa da olur olmasa da olur bana göre.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız bazıları yandan bakınca sararma oluyor demiş de sizde öyle bir durum var mı ? Ve renkleri biraz soluk diyorlar.
dostum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve hiçbir sararma olmadı taşşşşşş gibi monitör

engin0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Engin Aytaç
dostum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve hiçbir sararma olmadı taşşşşşş gibi monitör

IMG_2961.jpg
Böyle bir durum yok değil mi ?
Siyah ekranda belli oluyor

Top Bottom