Neler Yeni

Öneri 1800 Tl ye kadar klavye önerisi

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
Bütçe
1800
Tkl yada %60 boyutunda arıyorum hotswap ve rgb olması tercihim aklımdaki model dareu ek871 gtr modeli başka bir öneriniz var ise sevinirim.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Draq123
Tkl yada %60 boyutunda arıyorum hotswap ve rgb olması tercihim aklımdaki model dareu ek871 gtr modeli başka bir öneriniz var ise sevinirim.
Toplama klavye vardı o iş noldu

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Toplama klavye vardı o iş noldu
Topladım onu ya ama keycap alcaktım indirim bitti diye almamıştım keşke alsaydım eski klavyedeki keycapleri taktım yamuk yumuk klavye keycapte alamadım indirim bekliyorum. Bu klavyeyi arkadaşa alcam yeni pc topladık klavyesi bozulmuştu klavye olarak uygun bunu buldum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide attığım klavyenin brown switch i ile red switch i var hangisini önerirsiniz dareu nun switch lerini çok bilmiyorum

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Draq123
Topladım onu ya ama keycap alcaktım indirim bitti diye almamıştım keşke alsaydım eski klavyedeki keycapleri taktım yamuk yumuk klavye keycapte alamadım indirim bekliyorum. Bu klavyeyi arkadaşa alcam yeni pc topladık klavyesi bozulmuştu klavye olarak uygun bunu buldum.

bide attığım klavyenin brown switch i ile red switch i var hangisini önerirsiniz dareu nun switch lerini çok bilmiyorum
Ben her zaman brown tercih ediyorum sesi daha tok

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,254
İsim
Draq123
birde https://shop.connectgame.com.tr/pro...p-pbt-tus-takimi?_pos=14&_sid=191a20c6c&_ss=r böyle bir modeli var hem f tuşlarıda var bi fark yoksa bunu almayı düşünüyom
2750 lira manyetik switchli klavye var o güzel fp bu 1900e bilmem güzel olabilir

bütçe varsa gideri var

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2750 lira manyetik switchli klavye var o güzel fp bu 1900e bilmem güzel olabilir

bütçe varsa gideri var
evet bunu gördümde bi tık fiyatı fazla büyük ihtimal EK75 PRO modelini alıcam

Top Bottom