Neler Yeni

Dareu EK871GTR Klavye alınır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değişiyor her tuşa renk atanabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İncelemeler için çok vaktim yok sevmiyorum da yapmayı açıkçası. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Yok artık! Her tuşu ayrı renk yapabiliyor muyuz?

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Site ürünü gönderme konusunda güvenilir sadece satış sonrası desteği zayıf yani iadesi etmesi zor. Garanti konusunu Dareu global desteğe ulaşarak halledebilirsiniz ancak garantilik bir durum olacağını sanmam.

Yok yarım değil sadece çok fark ettirir yazdığım yorumumu destekledim.
Sipariş verdim demin hocam kaç günde gelir acaba 🙂 yeni 4060 sistem aldım h2002d kulaklık aldım klavye de tamam bir de mousepad alıcam şunu düşünüyorum ama koyduğum yerin ölçüsünü almam lazım direk masanın üstüne koymuyorum çünkü klavye mouse alt çekmecesine koyuyorum

Ben aldım gayet kullanıyorum hocam
Hocam klavyenin genişlik ölçüsünü yazar mısınız rica etsem

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
5600 4060 sistemi 20.600'e aldım AOC 24g4x 4700 tuttu kulaklık 900 klavye 1000 mouse Logitech var zaten bende 27200 TL ye komple sistem dizmiş oldum bilgisayar koltuğu eksik sadece ama onun yerine salonda kullanılan tekli kanepeyi kullanıyorum 😄 Allah kazasız belasız hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,528
İsim
Mehmet Aslan
Alıntıyı görüntüle

Hocam şu an kullandığım klavye bu 10 senelik emektar rampage kb-r8 vatandan 70 küsür TL'ye almıştım o zaman çatır çatır çalışıyor tuşları ama yeğenim bazı tuşlarını halletti malasef. Sağlamlığı on numara ama diğer özelliklerini bilmem 😄

Yani şimdi siz bundan ona geçince çok fark hissettirir diyorsunuz

Hocam bu hot swap falan bu kavramları bilmiyorum ama anladığı kadarıyla iyi bir şey yani switch olayını da bilmiyorum biraz açıklar mısınız switch tuşlar olmuyor mu?

Bu arada benim klavye fareyi koyduğum yer de küçük bu klavye daha iyi olacaktır benim masama daha küçük olduğu için
Hot swap olunca içindeki switch lehimli olmuyor kolayca söküp değiştirebiliyorsun. Örneğin klavye eskidi switchleri artık beğenmiyorsun keyfine göre farklı switch ve keycaps satın alıp kendine özel hale getirebiliyorsun. Yeni klavyen olmuş oluyor :D Tuş arızası basmama gibi vs durumlar da olursa switch alıp değiştirerek kendin tamir edebilirsin.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Hot swap olunca içindeki switch lehimli olmuyor kolayca söküp değiştirebiliyorsun. Örneğin klavye eskidi switchleri artık beğenmiyorsun keyfine göre farklı switch ve keycaps satın alıp kendine özel hale getirebiliyorsun. Yeni klavyen olmuş oluyor :D Tuş arızası basmama gibi vs durumlar da olursa switch alıp değiştirerek kendin tamir edebilirsin.
Keycaps dediğin bastığımız plastik kısım mı harfin yazdığı yer. Switch altındaki mekanizma

Bir de suya veya sıvıya karşı dayanıklılığı var mı acaba klavyenin 🙂

Son düzenleme:

SeryXS

80+ Bronze
@MuratTheFounderOfGariban hocam kaç günde geldi sizin klavye

İlgisiz diyen arkadaşlara gelsin 1 dakika içinde dönüş yaptılar :)

Ekler

• IMG_20240909_155750.jpg
    IMG_20240909_155750.jpg
    225.6 KB · Hit: 34

Jwcertys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman Karefil

Murat hocam sayesinde bende dün akşam sipariş verdim umarım sorunsuz gelir güzel klavye hayırlı olsun.

Murat hocam sayesinde bende dün akşam sipariş verdim umarım sorunsuz gelir güzel klavye hayırlı olsun.
Hatta şu an mesaj geldi kargoya vermişler dün gece sipariş vermiştim.

Son düzenleme:

SeryXS

80+ Bronze

Hatta şu an mesaj geldi kargoya vermişler dün gece sipariş vermiştim.
Evet banada şimdi yurt içi kargodan sms geldi heycanla bekliyorum :)

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Yağız Berk Özel

Site düzelmeye başlamış diyorlardı demek ki düzelmeye başlamış. Bazı kişilere hiçbir şekilde geri dönüş yapmadıkları olmuş.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom