Yay sesi alamadım dareunun switchleri yay sesi gelecek kadar kötü switchler değil. Kablosuz modda pili ne kadar gidiyor onu göremiyoruz azalınca kırmızı ışık yanıp sönüyor sadece. Bluetooth modunda dünyanın en iyi klavyesinde mouseunda bile gecikme olur bluetoothların kötü yanı bu.Öncelikle kablosuz modda pili ne kadar gidiyor, bluethoot modunda gecikme vs oluyormu, yay sesi geliyormusorulaeım bu kadardı cevaplayabilirseniz çok memnun olurum
tahmını kac saat suruyor acaba test ettınızmıYay sesi alamadım dareunun switchleri yay sesi gelecek kadar kötü switchler değil. Kablosuz modda pili ne kadar gidiyor onu göremiyoruz azalınca kırmızı ışık yanıp sönüyor sadece. Bluetooth modunda dünyanın en iyi klavyesinde mouseunda bile gecikme olur bluetoothların kötü yanı bu.
Kablolu kullanıyorum ben test etmedim valla.tahmını kac saat suruyor acaba test ettınızmı
kullanan arkadaslar varsa bılgılendırsın bıraz merak ettim belkı alırım sıyah modelı varsaKablolu kullanıyorum ben test etmedim valla.
yay sesi hiç duymadımÖncelikle kablosuz modda pili ne kadar gidiyor, bluethoot modunda gecikme vs oluyormu, yay sesi geliyormusorulaeım bu kadardı cevaplayabilirseniz çok memnun olurum
siyah yok bende bakmıştım.kullanan arkadaslar varsa bılgılendırsın bıraz merak ettim belkı alırım sıyah modelı varsa
esc tuşunun rengini değiştirebildiniz mi?Modları, hissiyatı vs. çok güzel hocam ben de aktif kullanıyorum
Yok hocam sabit kırmızı kullandığım için çok dikkatimi çekmedi. Uygulama üzerinden escye tıklayınca değiştirme seçeneği yok mu?esc tuşunun rengini değiştirebildiniz mi?
aradım göremedim yeşil yapıcam bozuyorYok hocam sabit kırmızı kullandığım için çok dikkatimi çekmedi. Uygulama üzerinden escye tıklayınca değiştirme seçeneği yok mu?
Pc geçince ben de bir göz atayım hocamaradım göremedim yeşil yapıcam bozuyor
tamamdır sağolun.Pc geçince ben de bir göz atayım hocam
baktın mı hocam?Pc geçince ben de bir göz atayım hocam
Alınır.DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
1000 Lira fiyatı sizce alınır mı oyun için alıyorum ve siteye güvenmelimiyim sizce