Dareu EK871GTR Klavye alınır mı?

Öncelikle kablosuz modda pili ne kadar gidiyor, bluethoot modunda gecikme vs oluyormu, yay sesi geliyormusorulaeım bu kadardı cevaplayabilirseniz çok memnun olurum
Yay sesi alamadım dareunun switchleri yay sesi gelecek kadar kötü switchler değil. Kablosuz modda pili ne kadar gidiyor onu göremiyoruz azalınca kırmızı ışık yanıp sönüyor sadece. Bluetooth modunda dünyanın en iyi klavyesinde mouseunda bile gecikme olur bluetoothların kötü yanı bu.

Yay sesi alamadım dareunun switchleri yay sesi gelecek kadar kötü switchler değil. Kablosuz modda pili ne kadar gidiyor onu göremiyoruz azalınca kırmızı ışık yanıp sönüyor sadece. Bluetooth modunda dünyanın en iyi klavyesinde mouseunda bile gecikme olur bluetoothların kötü yanı bu.
tahmını kac saat suruyor acaba test ettınızmı

Öncelikle kablosuz modda pili ne kadar gidiyor, bluethoot modunda gecikme vs oluyormu, yay sesi geliyormusorulaeım bu kadardı cevaplayabilirseniz çok memnun olurum
yay sesi hiç duymadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanan arkadaslar varsa bılgılendırsın bıraz merak ettim belkı alırım sıyah modelı varsa
siyah yok bende bakmıştım.

Yok hocam sabit kırmızı kullandığım için çok dikkatimi çekmedi. Uygulama üzerinden escye tıklayınca değiştirme seçeneği yok mu?
aradım göremedim yeşil yapıcam bozuyor

1000 Lira fiyatı sizce alınır mı oyun için alıyorum ve siteye güvenmelimiyim sizce
Alınır.

Geri