Baktım hocam ben de bulamadım sanırım değiştirilmez şekilde bu özellikbaktın mı hocam?
Hocam klavye 3 pin mi 5 pin mi?Kablolu kullanıyorum ben test etmedim valla.
5 pin.Hocam klavye 3 pin mi 5 pin mi?
3 pin 5 pin olayı ne?5 pin.
1000 TL'ye alınabilecek en iyi klavye demek yanlış olmaz. Daha önce mekanik klavye kullanmamışsanız klavye kullanmamışım dedirtecek kadar fark ettirir. Mekanik switchler genelde 3 ve 5 pin olarak satılıyor, 5 pin hot-swap olması 3 ve 5 pin switchler ile uyumlu anlamına geliyor yani piyasadaki çoğu switchle uyumlu.3 pin 5 pin olayı ne?
Ben de uçuk fiyatı olmayan bu fiyatlarda klavye bakıyorum da normal mekanik olmayan diğer oyuncu klavyelerine göre hissiyatı daha iyi di mi bu fiyata alınır mı?
1000 TL'ye alınabilecek en iyi klavye demek yanlış olmaz. Daha önce mekanik klavye kullanmamışsanız klavye kullanmamışım dedirtecek kadar fark ettirir. Mekanik switchler genelde 3 ve 5 pin olarak satılıyor, 5 pin hot-swap olması 3 ve 5 pin switchler ile uyumlu anlamına geliyor yani piyasadaki çoğu switchle uyumlu.
Normalde switch(tuş takımının altındaki mekanizma) çıkarmak için lehim bilmeniz gerekiyor ancak hot-swap özelliği sayesinde basit bir şekilde 2 saniyede çıkarıp yenisiyle değiştirebiliyorsunuz yani klavyenin PCB(anakart tarzı bir şey) bozulmadığı sürece uzun süre kullanabilirsiniz.Hocam bu hot swap falan bu kavramları bilmiyorum ama anladığı kadarıyla iyi bir şey yani switch olayını da bilmiyorum biraz açıklar mısınız switch tuşlar olmuyor mu?
Evet daha iyi olacaktır hocam.Bu arada benim klavye fareyi koyduğum yer de küçük bu klavye daha iyi olacaktır benim masama daha küçük olduğu için
Kendi deneyimlerimden yararlanarak söylüyorum hayatım boyunca membrane klavye kullanmıştım ilk mekanik klavyemi 1.5 yıl önce aldım.Yani şimdi siz bundan ona geçince çok fark hissettirir diyorsunuz
Hocam son paragraf yarım kalmış sanırsamNormalde switch(tuş takımının altındaki mekanizma) çıkarmak için lehim bilmeniz gerekiyor ancak hot-swap özelliği sayesinde basit bir şekilde 2 saniyede çıkarıp yenisiyle değiştirebiliyorsunuz yani klavyenin PCB(anakart tarzı bir şey) bozulmadığı sürece uzun süre kullanabilirsiniz.
Evet daha iyi olacaktır hocam.
Kendi deneyimlerimden yararlanarak söylüyorum hayatım boyunca membrane klavye kullanmıştım ilk mekanik klavyemi 1.5 yıl önce aldım.
fn tuşuyla açılıyor, aynı klavye için konu açmıştım geçenlerde, site tam anlamıyla güvenilir değil aynı modeller diğer sitelerde 2-3 katı fiyata satılıyor ben olsam amazon,hb gibi sitelerden alışveriş yaparım yine de sen bilirsin fakat tüyo olsun herhangi bir sitede alışveriş yapmadan önce müşteri hizmetlerine ulaş herhangi bi ürün hakkında konuş orada güvenini kazanırsın zaten, müşteri hizmetleri ilgili olmayan veya hiç ulaşamadığın sitelerden uzak durmanı tavsiye ederim.Bilmediğim bir konu var F1 f2 tuşlarıni nasıl kullanıyoruz bu tür küçük Klavyelerde
1k tl'ye wireless ve mekanik klavye kulağa hiç yatmıyor ayrıca.fn tuşuyla açılıyor, aynı klavye için konu açmıştım geçenlerde, site tam anlamıyla güvenilir değil aynı modeller diğer sitelerde 2-3 katı fiyata satılıyor ben olsam amazon,hb gibi sitelerden alışveriş yaparım yine de sen bilirsin fakat tüyo olsun herhangi bir sitede alışveriş yapmadan önce müşteri hizmetlerine ulaş herhangi bi ürün hakkında konuş orada güvenini kazanırsın zaten, müşteri hizmetleri ilgili olmayan veya hiç ulaşamadığın sitelerden uzak durmanı tavsiye ederim.
Site ürünü gönderme konusunda güvenilir sadece satış sonrası desteği zayıf yani iadesi etmesi zor. Garanti konusunu Dareu global desteğe ulaşarak halledebilirsiniz ancak garantilik bir durum olacağını sanmam.fn tuşuyla açılıyor, aynı klavye için konu açmıştım geçenlerde, site tam anlamıyla güvenilir değil aynı modeller diğer sitelerde 2-3 katı fiyata satılıyor ben olsam amazon,hb gibi sitelerden alışveriş yaparım yine de sen bilirsin fakat tüyo olsun herhangi bir sitede alışveriş yapmadan önce müşteri hizmetlerine ulaş herhangi bi ürün hakkında konuş orada güvenini kazanırsın zaten, müşteri hizmetleri ilgili olmayan veya hiç ulaşamadığın sitelerden uzak durmanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1k tl'ye wireless ve mekanik klavye kulağa hiç yatmıyor ayrıca.
Yok yarım değil sadece çok fark ettirir yazdığım yorumumu destekledim.Hocam son paragraf yarım kalmış sanırsam
hem 3 hem 5.Hocam klavye 3 pin mi 5 pin mi?
Ben aldım gayet kullanıyorum hocamfn tuşuyla açılıyor, aynı klavye için konu açmıştım geçenlerde, site tam anlamıyla güvenilir değil aynı modeller diğer sitelerde 2-3 katı fiyata satılıyor ben olsam amazon,hb gibi sitelerden alışveriş yaparım yine de sen bilirsin fakat tüyo olsun herhangi bir sitede alışveriş yapmadan önce müşteri hizmetlerine ulaş herhangi bi ürün hakkında konuş orada güvenini kazanırsın zaten, müşteri hizmetleri ilgili olmayan veya hiç ulaşamadığın sitelerden uzak durmanı tavsiye ederim.
1k tl'ye wireless ve mekanik klavye kulağa hiç yatmıyor ayrıca.
Çok mutlu olurum dostum. Kaynak yok.Aldım arkadaşlar klavye elime geldiğinde inceleme videosu çekerim YouTube a yüklerim.
Aaa technopattaki abihem 3 hem 5.
Ben aldım gayet kullanıyorum hocam