Neler Yeni

Dareu EK871GTR Klavye alınır mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,528
İsim
Mehmet Aslan
Keycaps dediğin bastığımız plastik kısım mı harfin yazdığı yer. Switch altındaki mekanizma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de suya veya sıvıya karşı dayanıklılığı var mı acaba klavyenin 🙂
Evet keycaps bastığımız plastik aksam altındaki de switch. Sıvıya dayanıklılığı var mı bilgim yok.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Evet keycaps bastığımız plastik aksam altındaki de switch. Sıvıya dayanıklılığı var mı bilgim yok.
IMG20240909201838.jpg

Hocam bir de mousepad almayı düşünüyorum da parasına göre ne kadar farkediyor bilmiyorum 100 lira civarına 90x30 mousepadler var çok güzel ama masaya uymuyor benim çekmecenin genişliği 63 cm piyasa da genelde 70 cm genişliğinde ürünler var resimde parmağımın olduğu yere kadar 70 cm. Acaba diyorum 70 cm alıp birazını yandan mı sarkıtsam 60 cm de bulamıyorum. Siz ne önerirsiniz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,528
İsim
Mehmet Aslan
Alıntıyı görüntüle

Hocam bir de mousepad almayı düşünüyorum da parasına göre ne kadar farkediyor bilmiyorum 100 lira civarına 90x30 mousepadler var çok güzel ama masaya uymuyor benim çekmecenin genişliği 63 cm piyasa da genelde 70 cm genişliğinde ürünler var resimde parmağımın olduğu yere kadar 70 cm. Acaba diyorum 70 cm alıp birazını yandan mı sarkıtsam 60 cm de bulamıyorum. Siz ne önerirsiniz
bence sarkıtma güzel olmaz ya , masanızla uyumlu alın küçük bir şey.

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
bence sarkıtma güzel olmaz ya , masanızla uyumlu alın küçük bir şey.
Duruma göre ayarlayacam kare mouse pad oldumu şöyle bir sıkıntı oluyor birazı klavyenin altına giriyor bu sefer klavyede sallanma oluyoe hafif de olsa basarken rahatsız ediyor

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Klavye geldi yurtiçi kargo ekstra 96 TL aldı sizde de aldı mı ücret?

Hocam klavyede türkçe karakterler yok şimdi geldi kargo açınca farkettim sıkıntı yapar mı? Şimdi ben Ö yü İ yi yazamayacak mıyım 😅

Bir de bu Wired/BT/2.4G özellikleri ne oluyor

IMG20240910175324.jpg

Burada da yazıyor bi şeyler
IMG20240910175516.jpg

Hot swap olunca içindeki switch lehimli olmuyor kolayca söküp değiştirebiliyorsun. Örneğin klavye eskidi switchleri artık beğenmiyorsun keyfine göre farklı switch ve keycaps satın alıp kendine özel hale getirebiliyorsun. Yeni klavyen olmuş oluyor :D Tuş arızası basmama gibi vs durumlar da olursa switch alıp değiştirerek kendin tamir edebilirsin.
Hocam siz de bi bakar mısınız 😄

Son düzenleme:

Jwcertys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Osman Karefil
Hocam siz de yukarıda yazdıklarıma yanıt verebilir misiniz

Alıntıyı görüntüle

Bunlar da çıktı içinden nasıl kullanıcam ben şimdi bu klavyeyi 😄
Hocam kablolu kullanmak istiyorsanız sadece kabloyu klavyeye sonrada pc ye bağlayın eğer kablosuz kullanmak istiyosanız klavyenin kablo girişinin olduğu yüzeyde wifi bluetooth seçenekleri mevcut ordan klavyenin içinden gelen küçük alıcıyı (dongle) pc ye takın ondan sonra wifi seçeneğine alın klavyeyi zaten otomatik bağlanıyo şarjı bitincede kablolu kullanmaya devam edebilirsiniz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,528
İsim
Mehmet Aslan
Klavye geldi yurtiçi kargo ekstra 96 TL aldı sizde de aldı mı ücret?

Hocam klavyede türkçe karakterler yok şimdi geldi kargo açınca farkettim sıkıntı yapar mı? Şimdi ben Ö yü İ yi yazamayacak mıyım 😅

Bir de bu Wired/BT/2.4G özellikleri ne oluyor

Alıntıyı görüntüle

Burada da yazıyor bi şeyler
Alıntıyı görüntüle

Hocam siz de bi bakar mısınız 😄
hocam tuş düzeni ingilizce o yüzden. Windowsunuz Türkçeyse klavyeyi de Türkçe olarak algılayacaktır korkmanıza gerek yok :D Sadece tuş üzerindeki baskı farklı. Kullanırken o yabancı tuşlara bastığınızda Türkçe harf yazdığını göreceksiniz. Bende öyle kullanıyorum :)

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
hocam tuş düzeni ingilizce o yüzden. Windowsunuz Türkçeyse klavyeyi de Türkçe olarak algılayacaktır korkmanıza gerek yok :D Sadece tuş üzerindeki baskı farklı. Kullanırken o yabancı tuşlara bastığınızda Türkçe harf yazdığını göreceksiniz. Bende öyle kullanıyorum :)
Anladım hocam çok sağolun uygulaması neydi bunun

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
Konudan alakasız; Connectgame'den almış olmalısınız kargo ne kadar sürdü gece 3 de EK75 PRO aldım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,528
İsim
Mehmet Aslan
Top Bottom