Neler Yeni

Dareu EK871GTR Klavye alınır mı?

SeryXS

80+ Bronze
Klavye geldi yurtiçi kargo ekstra 96 TL aldı sizde de aldı mı ücret?
evet bendende 96 tl aldılar kargo ücretsiz yazmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama gayet güzel klavye beğendim

SeryXS

80+ Bronze
2 gün sürdü gelmesi pazar vermiştim
bende cumartesiyi pazara bağlayan gece 04de verdim sipariş bugün saat 11.10'da teslim edildi yurt içi kargo ile

1726001284899.jpeg

2 gün sürdü gelmesi pazar vermiştim
siz beğendinizmi klavyeyi türkçe karakterlerin klavyede gözükmemesi birazcık hoşuma gitmedi açıkçası alışacağız mecbur

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
bende cumartesiyi pazara bağlayan gece 04de verdim sipariş bugün saat 11.10'da teslim edildi yurt içi kargo ile

Alıntıyı görüntüle

siz beğendinizmi klavyeyi türkçe karakterlerin klavyede gözükmemesi birazcık hoşuma gitmedi açıkçası alışacağız mecbur
Valla hiç bu kadar küçük klavye kullanmamıştım bu bir ikincisi şu anda bu yorumu yazarken bile türkçe karakterler de biraz zorluk çekiyorum alışacaz mecbur ama fiyatına göre bu kadar ideal diye düşünüyorum özellikle diğer mekanik klavyelerin fiyatlarına baktığımız zaman ben 1000 lira bile vermek istemiyordum da hadi dedim düzgün bi şey olsun :D (1000 sayısını yazarken sağ tarafta numlock tuşlarını aramadım değil xD

Bak neyi farkettim şimdi biz Windows'da türkçe klavye kullandığımız için çüğ gibi harfleri yazarken klavyedekinden farklı yazıyorsa örneğin klavyeye bak orta tire işareti hemen f11'in nin üstüne gösteriyor ama oraya shift artı o tuşa bastığımızda solundaki tuşun işaretini yapıyor yani klavyeden göründüğünden farklı artı işaretini yapamadım mesela hemen Back'in yanında gösteriyor ama yapamıyorum

Abim dedi ne bu dedi 90'lar klavyesi gibi bembeyaz basınca da daktilo gibi ses çıkıyor asfasdfasdfgdgs

Son düzenleme:

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Aslında 300 400 liralık klavyeler de idare ederdi beni ama bunun switchleri de değişebiliyor ya daha uzun ömürlü olmasından dolayı bu daha iyi RGB'si çok da umrumda değil açıkçası

türkçe karakterlerin klavyede gözükmemesi birazcık hoşuma gitmedi açıkçası alışacağız mecbur
Yani aslında türkçe harflerin keycapsleri satılıyordur belki ya da eski klavyemdeki keycapsler de çıkıyor onları takıyım sjsjsjjs

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Bu klavyeyi almayı düşünüyordum da fiyatı 1000’den 1900’a yükselmiş.
Hocam ben 1 hafta oldu alalı belki satabilirim 1000 TL'ye klavye aldın mı sen?

Alıntıyı görüntüle

Hocam klavye ilgili düşünceleriniz neler şu an ben F1-F12 tuşlarının FN ile kullanılması ve Numlock tuşlarının olmaması oyunlarda sıkıntı yapacak gibi düşünüyorum
Normalde switch(tuş takımının altındaki mekanizma) çıkarmak için lehim bilmeniz gerekiyor ancak hot-swap özelliği sayesinde basit bir şekilde 2 saniyede çıkarıp yenisiyle değiştirebiliyorsunuz yani klavyenin PCB(anakart tarzı bir şey) bozulmadığı sürece uzun süre kullanabilirsiniz.

Evet daha iyi olacaktır hocam.

Kendi deneyimlerimden yararlanarak söylüyorum hayatım boyunca membrane klavye kullanmıştım ilk mekanik klavyemi 1.5 yıl önce aldım.
hem 3 hem 5.

Ben aldım gayet kullanıyorum hocam :D
Beyler siz ne düşünüyorsunuz yukarıdaki yorumum hakkında mesela Bannerlord'u düşünelim F komutları çok kullanılıyor savaşta şimdi ben habire FN tuşuyla mı kullanıcam bu komutları bu hayli zor olur bence

Top Bottom