2 gün sürdü gelmesi pazar vermiştimKonudan alakasız; Connectgame'den almış olmalısınız kargo ne kadar sürdü gece 3 de EK75 PRO aldım.
bende cumartesiyi pazara bağlayan gece 04de verdim sipariş bugün saat 11.10'da teslim edildi yurt içi kargo ile2 gün sürdü gelmesi pazar vermiştim
siz beğendinizmi klavyeyi türkçe karakterlerin klavyede gözükmemesi birazcık hoşuma gitmedi açıkçası alışacağız mecbur2 gün sürdü gelmesi pazar vermiştim
Valla hiç bu kadar küçük klavye kullanmamıştım bu bir ikincisi şu anda bu yorumu yazarken bile türkçe karakterler de biraz zorluk çekiyorum alışacaz mecbur ama fiyatına göre bu kadar ideal diye düşünüyorum özellikle diğer mekanik klavyelerin fiyatlarına baktığımız zaman ben 1000 lira bile vermek istemiyordum da hadi dedim düzgün bi şey olsun (1000 sayısını yazarken sağ tarafta numlock tuşlarını aramadım değil xDbende cumartesiyi pazara bağlayan gece 04de verdim sipariş bugün saat 11.10'da teslim edildi yurt içi kargo ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
siz beğendinizmi klavyeyi türkçe karakterlerin klavyede gözükmemesi birazcık hoşuma gitmedi açıkçası alışacağız mecbur
Oyy iyi ki almışım erkendenBu klavyeyi almayı düşünüyordum da fiyatı 1000’den 1900’a yükselmiş.
Yani aslında türkçe harflerin keycapsleri satılıyordur belki ya da eski klavyemdeki keycapsler de çıkıyor onları takıyım sjsjsjjstürkçe karakterlerin klavyede gözükmemesi birazcık hoşuma gitmedi açıkçası alışacağız mecbur
Hocam ben 1 hafta oldu alalı belki satabilirim 1000 TL'ye klavye aldın mı sen?Bu klavyeyi almayı düşünüyordum da fiyatı 1000’den 1900’a yükselmiş.
Hocam klavye ilgili düşünceleriniz neler şu an ben F1-F12 tuşlarının FN ile kullanılması ve Numlock tuşlarının olmaması oyunlarda sıkıntı yapacak gibi düşünüyorumbende cumartesiyi pazara bağlayan gece 04de verdim sipariş bugün saat 11.10'da teslim edildi yurt içi kargo ile
Alıntıyı görüntüle
siz beğendinizmi klavyeyi türkçe karakterlerin klavyede gözükmemesi birazcık hoşuma gitmedi açıkçası alışacağız mecbur
Normalde switch(tuş takımının altındaki mekanizma) çıkarmak için lehim bilmeniz gerekiyor ancak hot-swap özelliği sayesinde basit bir şekilde 2 saniyede çıkarıp yenisiyle değiştirebiliyorsunuz yani klavyenin PCB(anakart tarzı bir şey) bozulmadığı sürece uzun süre kullanabilirsiniz.
Evet daha iyi olacaktır hocam.
Kendi deneyimlerimden yararlanarak söylüyorum hayatım boyunca membrane klavye kullanmıştım ilk mekanik klavyemi 1.5 yıl önce aldım.
Beyler siz ne düşünüyorsunuz yukarıdaki yorumum hakkında mesela Bannerlord'u düşünelim F komutları çok kullanılıyor savaşta şimdi ben habire FN tuşuyla mı kullanıcam bu komutları bu hayli zor olur bencehem 3 hem 5.
Ben aldım gayet kullanıyorum hocam