Hocam inceleme yapmayı düşünür müsünüzAlınır ve güvenmelisin. ŞuaN ek871gtr'dan yazıyorum.
Hocam inceleme yapmayı düşünür müsünüzAlınır ve güvenmelisin. ŞuaN ek871gtr'dan yazıyorum.
aga ben aldım klavye baya iyi kablosu tak çıkar içinden dongle da çıkıyor. tek anlamadığım esc tuşu tek renk yanıyor onu çözemedim.Hocam inceleme yapmayı düşünür müsünüz
yani kırmızı takılı yanıyor.aga ben aldım klavye baya iyi kablosu tak çıkar içinden dongle da çıkıyor. tek anlamadığım esc tuşu tek renk yanıyor onu çözemedim.
Fotoğraf atar mısınızaga ben aldım klavye baya iyi kablosu tak çıkar içinden dongle da çıkıyor. tek anlamadığım esc tuşu tek renk yanıyor onu çözemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani kırmızı takılı yanıyor.
Fotoğraf atar mısınız
dosya boyutu çok yüksek diyorFotoğraf atar mısınız
Ekran görüntüsü alıp onu atabilirsinizMesaj otomatik birleştirildi:
dosya boyutu çok yüksek diyor
tamamEkran görüntüsü alıp onu atabilirsiniz
Ekran görüntüsü alıp onu atabilirsiniz
Kablosuz modda ne kadar gidio tahmini
inan bilmiyorum denemedim hiçKablosuz modda ne kadar gidio tahmini
Bekliyorum dostum çok teşekkür ederim ayrıca minik bir isteğim olacak klavyenin 1 dk lık ses testini renk modunu vs youtube yükleyip link atabilme şansın varmı hem diğer arkadaşlarda faydalanır belkiparlaklık fullde biraz da mod var onlarında ssini atıcam bende red switch var sesi baya güzel.
inan bilmiyorum denemedim hiç
rengı degısıyormu acaba sadece tek renkmiparlaklık fullde biraz da mod var onlarında ssini atıcam bende red switch var sesi baya güzel.
inan bilmiyorum denemedim hiç
Alıntıyı görüntüle
bunlarda modları
Değişiyor her tuşa renk atanabiliyor.rengı degısıyormu acaba sadece tek renkmi
İncelemeler için çok vaktim yok sevmiyorum da yapmayı açıkçası. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.Hocam inceleme yapmayı düşünür müsünüz
hocam hiç uğraşasım gelmedi kusura bakma konferans maçım varBekliyorum dostum çok teşekkür ederim ayrıca minik bir isteğim olacak klavyenin 1 dk lık ses testini renk modunu vs youtube yükleyip link atabilme şansın varmı hem diğer arkadaşlarda faydalanır belki
Öncelikle kablosuz modda pili ne kadar gidiyor, bluethoot modunda gecikme vs oluyormu, yay sesi geliyormusorulaeım bu kadardı cevaplayabilirseniz çok memnun olurumDeğişiyor her tuşa renk atanabiliyor.
İncelemeler için çok vaktim yok sevmiyorum da yapmayı açıkçası. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.