18000 TL laptop önerisi

Klagen

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
18000
18k'ya kadar laptop istiyorum özelliklerim şunlar:
  • Genellikle günlük kullanım için olacak
  • Fm, Eu4 ve fps oyunlarında başarılı bir şekilde oynatabilecek
  • İleride donanımsal sıkıntılar çekmeyeceğim bir laptop olucak
Güzel indirim varsa atarsanız memnun olurum. Bütçe 18k'yı biraz aşabilir.

cok iyi pcler yok o paraya fiyatlar şişti kampanyalardan dolayı

İleride donanımsal sıkıntısı garanti çekersin bu bütçe ile.Bi beklentin olmasın minimum 2 katına cikarmalisin

20000 22000 arasında olabilir

Bunun altında bişey yok diyebilirim. Alabilceğin elle tutulur en ucuz alet bu. Bunu altında ofis laptopları var onlarla pek bişey oynayamassın.

Bunun altında bişey yok diyebilirim. Alabilceğin elle tutulur en ucuz alet bu. Bunu altında ofis laptopları var onlarla pek bişey oynayamassın.
Zaten orta sistem gerektiren oyunları oynatsın yeter mesele FM EU4 yada fps oyunları gibi

Zaten orta sistem gerektiren oyunları oynatsın yeter mesele FM EU4 yada fps oyunları gibi

Şöyle diyeyim, bunu altı intel HD graphicsin yeni yüzlü hali gibi :D. Yani bunu altındaki bişeyle pek oyun oynayamassın. Bu attığımda bu fiyata yeni inmiş indirimde yani bu fiyata da 3050 zor bulursun.

Laptop alırken zorlayıp en iyisini almalısın çünkü herhangi bir donanım yükseltmesi yapamıyorsun malum. Tekte en iyiyi alıp uzun süre gitmen lazım. İlerde bir 8GB RAM ekledinmi tadından yenmez.

Şöyle diyeyim, bunu altı intel HD graphicsin yeni yüzlü hali gibi :D. Yani bunu altındaki bişeyle pek oyun oynayamassın. Bu attığımda bu fiyata yeni inmiş indirimde yani bu fiyata da 3050 zor bulursun.

Laptop alırken zorlayıp en iyisini almalısın çünkü herhangi bir donanım yükseltmesi yapamıyorsun malum. Tekte en iyiyi alıp uzun süre gitmen lazım. İlerde bir 8GB RAM ekledinmi tadından yenmez.
Hocam zaten ana kasa bilgisayarım var ama o evde ben okumak için şehir dışındayım. Bu bilgisayat çoğunlukla okul için arada bir fm yada Eu4 girmek için arıyorum. Yani 18 bin civarında isteklerimi karşılayacak bir bilgisayar istiyorum. Varsa öneriniz şimdiden teşekkür ederim.
Post automatically merged:

https://www.epey.com/laptop/hp-victus-16-e0022nt-793k1ea.html
Şu bilgisayar var 19.950 liraya vatanda alınır mı hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,384
Üyeler
191,084
Son üye
ahmetylcn
Geri