- Bütçe
- 18000
Merhabalar, yılbaşından önce telefon almayı düşünüyorum. 18000 tl bütçem var kamerası iyi olsun batarya yeterli seviyede olsun. Depolama en az 128 gb olsa yeterli. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
poco f5 pro bakabilirsin hocam yada poco x6 pro kamerası 1080p video çekmesi 4k 30 fps oluyorMerhabalar, yılbaşından önce telefon almayı düşünüyorum. 18000 tl bütçem var kamerası iyi olsun batarya yeterli seviyede olsun. Depolama en az 128 gb olsa yeterli. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
x6 pro bupoco f5 pro bakabilirsin hocam yada poco x6 pro kamerası 1080p video çekmesi 4k 30 fps oluyor
A55 düşünüyorum honor 200 araştırayımHonor 200 ve A55'e bakabilirsin. Honor 200 daha iyi.
X6 pro da güçlü telefon diye duydum ama kronik sorunları vs, var mı?poco f5 pro bakabilirsin hocam yada poco x6 pro kamerası 1080p video çekmesi 4k 30 fps oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
x6 pro bu
Bilinen klronik sorunu yok ama kamerası diğer cihazlara göre daha kötü.X6 pro da güçlü telefon diye duydum ama kronik sorunları vs, var mı?
hocam sorun yok telefonda memnunum her telefonun en ince bi kronik sorunu vardır hocam okadar bakarsanız ama göze batcak hiç birşeyi yok telefonunA55 düşünüyorum honor 200 araştırayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
X6 pro da güçlü telefon diye duydum ama kronik sorunları vs, var mı?
bende çıkmıyor hocam sizde virüs olma şansı kaçtır ?Çin menşeili telefonlara para verip zorunlu sistem reklamları izleme derim