Öneri 1800tl bütçe ile araç ses sistemi.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
Bütçe
1800
Bütçem bu temiz ses istiyorum öyle çok bas vurup sesi bastıran sistemlerden değil.
jbl
pioner
Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir veya daha iyisi varmıdır bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum.

Bas bas vurmayan ses sistemine ben ses sistemi demem , neyse şaka bir yana jbl güzel gözüküyor ben olsam onu tavsiye ederdim

Bas bas vurmayan ses sistemine ben ses sistemi demem , neyse şaka bir yana jbl güzel gözüküyor ben olsam onu tavsiye ederdim
Bass vurması güzelde çok vurup sesi bastırınca gürültüden başka bir şey dinlemiş olmuyorsun.

Bütçem bu temiz ses istiyorum öyle çok bas vurup sesi bastıran sistemlerden değil.
jbl
pioner
Bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir veya daha iyisi varmıdır bu bütçeye önerilerinizi bekliyorum.
JBL baya şık duruyor ses farkı varmı bilmiyorum ama baya şık yani JBL de kaliteli marka değil mi bence bi fark yoksa JBL al

JBL baya şık duruyor ses farkı varmı bilmiyorum ama baya şık yani JBL de kaliteli marka değil mi bence bi fark yoksa JBL al
pioner bi tık daha iyi galiba bass ta

O zaman müziği hissetmek istiyorsan pioner al ama ses sistemini sürekli gösterirsen biraz kaba duruyor gibi JBL ye göre ama dert olmaz diye düşünüyorum
Gösteriş değilde ses daha önemli kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri