Ömrün boyunca kaç kere Hatay'a gittin?Barış Atay'ın Hatay'da yaptıklarını biliyorum. Desteklediği örgütleri biliyorum. Bu adam, kâle alacağım son insan... "SİHA'lar, dağda piknik yapan sivilleri vuruyor." diyen vekilden farksız.
Üstteki arkadaşa da yazdım, Barış Atay kâle alacağım son insan. HDP'li vekilin konuşmasına mantıklı cevap vermeye çalışmaktan farkı yok.Bu videoya ne diyeceksin çok merak ediyorum.
Okumadan dinlemeden bir şey diyemezsin o zaman. Adam korkmadan çekinmeden doğruları söylüyor.Üstteki arkadaşa da yazdım, Barış Atay kâle alacağım son insan. HDP'li vekilin konuşmasına mantıklı cevap vermeye çalışmaktan farkı yok.
İşine gelen (Sabah gazetesi, A Haber, TRT) gibi kaynaklardan değil bu video, niye izlesin oda haklı?Okumadan dinlemeden bir şey diyemezsin o zaman. Adam korkmadan çekinmeden doğruları söylüyor.
Gereğini mahkemeler halleder. Suçu ortaya çıkmadan neden ihraç edilsin?
Eğer böyle bir şey gerçekten olmuşsa en ağır cezayı alırlar umarım.
Saygılar.
Partiye yığılmayacakta kime yığılacak adamlar chp'yi temsil etmiyor mu? tabii ki onlar temsil edecekler onlar yüzünden partinin adı kirlenecek.
A Haber izledim sandım Norveçte tatildeyim yaw canım ülkemİşine gelen (Sabah gazetesi, A Haber, TRT) gibi kaynaklardan değil bu video, niye izlesin oda haklı?
Sana şu an Hatay'dan yazıyorum. Hataylıyım. Hatay'da doğup büyüdüm. Barış Atay ve Ateşin Çocuklarını araştır bakalım Meclise hangi kesimin oylarıyla girmiş? Şu twitleri bile, Barış Atay'ın kim olduğunu ortaya koyuyor.Ömrün boyunca kaç kere Hatay'a gittin?
Ben Hataylıyım, Hatay'da doğdum büyüdüm. Halen de giderim yazları, ne yapmış Hatay'da bu adam? Ben hiç göremedim de.
O vekile nasıl benzettin?
Bu tecavüz haberlerini araştırırsan, farklı kaynaklar da bulabilirsin. Fakat araştıramazsın. Hem oy kullanma yaşında değilsin, hem de işine gelmez.İşine gelen (Sabah gazetesi, A Haber, TRT) gibi kaynaklardan değil bu video, niye izlesin oda haklı?
Tweet linki at orijinal kendi hesabından o zaman inanalım. Böyleymiş bu adam diyelim?Sana şu an Hatay'dan yazıyorum. Hataylıyım. Hatay'da doğup büyüdüm. Barış Atay ve Ateşin Çocuklarını araştır bakalım Meclise hangi kesimin oylarıyla girmiş? Şu twitleri bile, Barış Atay'ın kim olduğunu ortaya koyuyor.
"HDP, Başkan Apo’nun projesidir, bunu unutmadan çalışmaları yürütmeliyiz.” diyen Demirtaş'ı bile destekliyor kendisi:
Alıntıyı görüntüle
Zeytin Dalı Harekatı ile, teröristlerin temizlenmesini de savaş olarak nitelendiriyor:
Alıntıyı görüntüle
Rakka’da terör örgütü saflarında ölen kızı da bu şekilde anmıştı:
Alıntıyı görüntüle
Daha kaç tane teröristi anması, desteklemesi gerekiyor? Ne yaptığını soruyorsun bir de...
@Sevdiği Üyeler Ban yedi Sana da ayrıca mesaj yazmıyorum, bunu okursun.
Sen kullanıyorsun da ne oluyor? Attığınız oylar sayesinde koltukta oturan şahıslar paraya para demezken halk hobi bile edinemiyor.Bu tecavüz haberlerini araştırırsan, farklı kaynaklar da bulabilirsin. Fakat araştıramazsın. Hem oy kullanma yaşında değilsin, hem de işine gelmez.
Dava açılıyor fakat dava açanlar tehdit ediliyor. Tecavüze uğrayan insanlar açıklıyor bunu, nasıl hepsini görmezden geliyorsunuz? Ayrıca, CHP neden ceza alsın? Kanunen bir suç işlemiyor. Parti üyesinden birini destekleyip, diğerini desteklemiyor. Kanun önünde bir suç yok.Madem ellerinde yeterli kanıt var, neden tacize uğrayan kadın ve onu çok seven akpli yandaşları dava açmıyor? Neden CHP ceza almıyor, teknoloji forumlarında böyle absürt konular açılıyor? Merak ettim şu an.
Tweetler var mı? Ve bu hangi yılın haberleri onu da sorayım.Sana şu an Hatay'dan yazıyorum. Hataylıyım. Hatay'da doğup büyüdüm. Barış Atay ve Ateşin Çocuklarını araştır bakalım Meclise hangi kesimin oylarıyla girmiş? Şu twitleri bile, Barış Atay'ın kim olduğunu ortaya koyuyor.
"HDP, Başkan Apo’nun projesidir, bunu unutmadan çalışmaları yürütmeliyiz.” diyen Demirtaş'ı bile destekliyor kendisi:
Alıntıyı görüntüle
Zeytin Dalı Harekatı ile, teröristlerin temizlenmesini de savaş olarak nitelendiriyor:
Alıntıyı görüntüle
Rakka’da terör örgütü saflarında ölen kızı da bu şekilde anmıştı:
Alıntıyı görüntüle
Daha kaç tane teröristi anması, desteklemesi gerekiyor? Ne yaptığını soruyorsun bir de...
@Sevdiği Üyeler Ban yedi Sana da ayrıca mesaj yazmıyorum, bunu okursun.