Neler Yeni

186 Gündür, Parti İçindeki Tecavüze Sessizler!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Onu da takip etmiyorum, hatta instada twitterdeki haber sayfalarının hiç birini, haberleri de okunası değil. Taraflı.
Yahu, CHP'yi destekleyen gazete yazıyor bu haberi. Dalga mı geçiyorsun? Barış Atay'ı destekliyor bu gazete, kötülemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20TL'lik uzaktan kumandalı arabayı hobi olarak görüyon neyse.
Diğer mesajlara verecek cevabın yok mu? Kaçıyor musun?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mesleği değişir, fikirleri değişmez. Bari bu adamı koruma.
Tamam hadi diyelim bu adam Demirtaşı destekliyor. Adam en azından gerçekleri doğruları söylüyor. Ama arkadaş Barış Atalayın dediklerine kulak asmadığı için laf anlatmak biraz zor.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yahu, CHP'yi destekleyen gazete yazıyor bu haberi. Dalga mı geçiyorsun? Barış Atay'ı destekliyor bu gazete, kötülemiyor.
Yaw arkadaşım bana ne CHP'den? Ülkede adam akıllı siyasetçileri toplasan bir elin beş parmağını geçmez. Ben meclise bakıyorum, mitinglere bakıyorum, konuşmalara bakıyorum. İktidarın, muhalefetin açtırdığı bom boş sayfalar her yerde.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Diğer mesajlara verecek cevabın yok mu? Kaçıyor musun?
Niye kaçayım? Doğruları duymak istemediğin için taraflı haber kanallarını dinleyen birinden mi? Sj.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Tamam hadi diyelim bu adam Demirtaşı destekliyor. Adam en azından gerçekleri doğruları söylüyor. Ama arkadaş Barış Atalayın dediklerine kulak asmadığı için laf anlatmak biraz zor.
Hahahahahhaha 😂 Demirtaş'ı desteklediğini kendisi söylüyor. Hatay'da HDP ve CHP kesiminin oylarıyla meclise girdi bu adam. Bizzat şahit olduğum şeyi, bana anlatmaya çalışıyorlar yahu.

O zaman HDP'li vekilleri de dinle. Siha'ların teröristleri değil de, dağda piknik yapan sivilleri öldürdüğünü savun. HDP'li vekil de, Barış Atay'da Demirtaş'ı savunuyor. Ne farkları var?

İlk başta twitlerin ona ait olup olmadığını sorguladınız. Ona ait olduğu ortaya çıkınca da, kırk dereden su getiriyorsunuz. Bu kadar ideolojik görüşlerinize kapılıp değerlendirmeyin olayları...

Yaw arkadaşım bana ne CHP'den? Ülkede adam akıllı siyasetçileri toplasan bir elin beş parmağını geçmez. Ben meclise bakıyorum, mitinglere bakıyorum, konuşmalara bakıyorum. İktidarın, muhalefetin açtırdığı bom boş sayfalar her yerde.
Yemin ediyorum şakasın. Yahu, biriniz de CHP'yi eleştirin. Ne zaman köşeye sıkışsanız, "Bana ne CHP'den." deyip kaçıyorsunuz...

Sen bu kafayla devam et hocam.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hahahahahhaha 😂 Demirtaş'ı desteklediğini kendisi söylüyor. Hatay'da HDP ve CHP kesiminin oylarıyla meclise girdi bu adam. Bizzat şahit olduğum şeyi, bana anlatmaya çalışıyorlar yahu.

O zaman HDP'li vekilleri de dinle. Siha'ların teröristleri değil de, dağda piknik yapan sivilleri öldürdüğünü savun. HDP'li vekil de, Barış Atay'da Demirtaş'ı savunuyor. Ne farkları var?

İlk başta twitlerin ona ait olup olmadığını sorguladınız. Ona ait olduğu ortaya çıkınca da, kırk dereden su getiriyorsunuz. Bu kadar ideolojik görüşlerinize kapılıp değerlendirmeyin olayları...
Hatay'da CHP ve HDP'li kesimle meclise kimse giremez çünkü çok azlar.
Hatay'ın çoğunluğu ülkücüyüm diye gezinip MHP'ye oy atan kişiler, çok da yanlış buluyorum ülkücülüğü MHP ile bağdaştırmayı.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Yemin ediyorum şakasın. Yahu, biriniz de CHP'yi eleştirin. Ne zaman köşeye sıkışsanız, "Bana ne CHP'den." deyip kaçıyorsunuz...

Sen bu kafayla devam et hocam.
Yaw tamam senin dediğin olsun En iyi başkan recep tayyip erdoğan başkanım benim be. Neyse 3 ay boyunca bir şey yemeden içmeden çalışayım belki PS5 alırım.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
@5x_d4emon @Sevdiği Üyeler Ban yedi PKK'nın partisi HDP'ye desteğini bir de burdan görün.

Hatay'da CHP ve HDP'li kesimle meclise kimse giremez çünkü çok azlar.
Hatay'ın çoğunluğu ülkücüyüm diye gezinip MHP'ye oy atan kişiler, çok da yanlış buluyorum ülkücülüğü MHP ile bağdaştırmayı.
Hatay'da yaşamasam inanırdım. Seçimleri bilmesem inanırdım. Seçimler olduğunda sen 13 yaşındaydın sanırım. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun?

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@5x_d4emon @Sevdiği Üyeler Ban yedi PKK'nın partisi HDP'ye desteğini bir de burdan görün.

Hatay'da yaşamasam inanırdım. Seçimleri bilmesem inanırdım. Seçimler olduğunda sen 13 yaşındaydın sanırım. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun?
PKK'nın partisinin olduğu da vahiy indi galiba. Neyse etiketleme ve mesajımı alıntılama uğraşamam.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
@5x_d4emon Ciddi soruyorum, dalga mı geçiyorsun benimle? Yoksa çok mu cahilsin? Hatay Büyükşehir Belediyesini CHP kazandı. Sen gelmiş, ülkücüler çoğunlukta diyorsun...

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yaşla seçimin alakasını arıyorum? Senle aynı sesi vermeyen herkese 13 yaş damgası basmaya go brr.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
PKK'nın partisinin olduğu da vahiy indi galiba.
PKK'ya olan desteklerini tek tek buraya atsam, yine akıllanmazsın. Mitinglerinde Apo'nun bayrağını dalgalandırıyorlar, PKK'nın bayrağını dalgalandırıyorlar, Apo'nun heykelini dikeceklerini vaat ediyorlar, "Sırtımızı PKK'ya, PYD'ye, YPG'ye dayadık." diye mecliste haykırıyor vekilleri, bir başka vekili "Kürdistan, kalbimizdedir." diye mecliste haykırıyor.

Vahiye gerek mi var. Hepsi PKK'yı desteklediklerini kabul ediyor, itiraf ediyor. Sadece bizim solcuları iknâ edemiyorlar buna.

Neyse etiketleme ve mesajımı alıntılama uğraşamam.
Cevap veremediğiniz durumda kaçmak size yakışır.

Yaşla seçimin alakasını arıyorum? Senle aynı sesi vermeyen herkese 13 yaş damgası basmaya go brr.
Damga basmıyorum. Şu an Lise 1'e gittiğine göre, 15 yaşlarında olmalısın. 2018 seçimlerinde de, en iyi ihtimalle 13 yaşında oluyorsun.

Konuyu yine saptırıyorsun. İbretlik yorumların var.

Top Bottom