Neler Yeni

186 Gündür, Parti İçindeki Tecavüze Sessizler!

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
PKK'ya olan desteklerini tek tek buraya atsam, yine akıllanmazsın. Mitinglerinde Apo'nun bayrağını dalgalandırıyorlar, PKK'nın bayrağını dalgalandırıyorlar, Apo'nun heykelini dikeceklerini vaat ediyorlar, "Sırtımızı PKK'ya, PYD'ye, YPG'ye dayadık." diye mecliste haykırıyor vekilleri, bir başka vekili "Kürdistan, kalbimizdedir." diye mecliste haykırıyor.

Vahiye gerek mi var. Hepsi PKK'yı desteklediklerini kabul ediyor, itiraf ediyor. Sadece bizim solcuları iknâ edemiyorlar buna.

Cevap veremediğiniz durumda kaçmak size yakışır.
Ya dayı bi git Allah Allah kene gibi yapıştın bırakmıyon tamam en büyük başkan rte tamam türkiye çok iyi bi ülke eğitim sistemimiz çok iyi herkesin cebinde akıllı telefon var hani ekonomimiz kötüydü

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ya dayı bi git Allah Allah kene gibi yapıştın bırakmıyon tamam en büyük başkan rte tamam türkiye çok iyi bi ülke eğitim sistemimiz çok iyi herkesin cebinde akıllı telefon var hani ekonomimiz kötüydü
2023te düzelcek yeğenim bor yicez

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İstediğin kadar trolleyip, konuyu saptırmaya çalış hocam. Mesajları okuyanlar, ne durumda olduğunuzu görecekler.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İstediğin kadar trolleyip, konuyu saptırmaya çalış hocam. Mesajları okuyanlar, ne durumda olduğunuzu görecekler.
Aynen. Ülkenin durumunu ekonomisini eğitim sistemini adalet sistemini ifade özgürlüğü bilmeyenler durumuma acıyabilir. Ama aklı başında olan birisi anlayacaktır.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
@5x_d4emon Ciddi soruyorum, dalga mı geçiyorsun benimle? Yoksa çok mu cahilsin? Hatay Büyükşehir Belediyesini CHP kazandı. Sen gelmiş, ülkücüler çoğunlukta diyorsun...
Hatay'da CHP kazanamaz, çok azınlıklar dedi... Hatay yıllardır CHP'li belediye tarafından yönetiliyor. Nasıl gülsem bilemedim. Acınası bir durum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen. Ülkenin durumunu ekonomisini eğitim sistemini adalet sistemini ifade özgürlüğü bilmeyenler durumuma acıyabilir. Ama aklı başında olan birisi anlayacaktır.
Selo'nun âşıklarını bile savunacak durumdasın...

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Cumhuriyet gazetesine iktidar yanlısı dedin.
Barış Atay'ın Demirtaş'ı savunmadığını söyledin.
CHP'nin Hatay'da kazanamayacağını söyledin.

Siyaset konusunda çok bilgilisin, hayran kaldım.

Aynısını sende yapıyorsun :d
Nerde yapıyorum? Şu yorumlarda bile arkadaşları destekleyemezsin yahu... Bu kadarı da olamaz.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Cumhuriyet gazetesine iktidar yanlısı dedin.
Barış Atay'ın Demirtaş'ı savunmadığını söyledin.
CHP'nin Hatay'da kazanamayacağını söyledin.

Siyaset konusunda çok bilgilisin, hayran kaldım.
Hiç değilse sizin gibi teknoloji forumundaki tek amacım siyaset değil.
Üyeliğinizi inceledim, geçen sene kasım ayında biraz monitörler hakkında yardım istemiş/etmişsiniz üyelere, teknoloji forumlarından iktidara oy kazandırma çabaları, zihin bulama, kaynakları istediğiniz gibi yorumlama çabaları.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Klasik samancı ekibi işte haksız çıkınca sesleri bastırılınca konuyu Edirne'den Hakkari'ye çekiyorlar hepsine de engeli basıp geçiyorum kafam rahat.
Allah rızası için engel bas lütfen senden tek isteğim bu.
Hatay'da CHP kazanamaz, çok azınlıklar dedi... Hatay yıllardır CHP'li belediye tarafından yönetiliyor. Nasıl gülsem bilemedim. Acınası bir durum.

Selo'nun âşıklarını bile savunacak durumdasın...
Tamam sen bunu yazarken Amerika, Almanyada oturanlar 1-2 haftada çalışıp aldığı PS5'le Miles Morales oynasın. Senin zevkin sokakta gezmekse maskesni tak derim. 3.150TL'yi ödemek için 2 ay 1 hafta çalışman lazım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
@Fevkelade1i 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bizim akrabalar da üye onlarda niye bir şey olmadi

Top Bottom