Yakışan
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
pazarama da kuponla daha uygun.1867TL oluyor
Hocam bu Psu'yu bende alıcam da dediğiniz şeylerin eksikliği ne gibi durumlar yaratır tam anlamıyorum kusuruma bakmayın anlatma şansınız var mıalınır. sadece atx 3.0 ve pcie5 desteği yok dikkat edin
şuanki en yeni nesil ekran kartlarını desteklemiyor. yani rtx40** ve (tam emin değilim ama sanırım) amd 7000 serisini desteklemiyor. ayrıca başka bir şeyleri de vardı ama hatırlamıyorumHocam bu Psu'yu bende alıcam da dediğiniz şeylerin eksikliği ne gibi durumlar yaratır tam anlamıyorum kusuruma bakmayın anlatma şansınız var mı
7000 serisi ile alakası yok.şuanki en yeni nesil ekran kartlarını desteklemiyor. yani rtx40** ve (tam emin değilim ama sanırım) amd 7000 serisini desteklemiyor. ayrıca başka bir şeyleri de vardı ama hatırlamıyorum
Pylon çok daha iyi her anlamda... Nzxt alınmamalı 50 lira için.Mantıken indirimle birlikte şu üründe olmaz mı ? (Ne kadar indirim olur bilmiyorum, modüler değildir)
![]()
XPG Pylon 750B-BKCEU 750W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
şuanki en yeni nesil ekran kartlarını desteklemiyor. yani rtx40** ve (tam emin değilim ama sanırım) amd 7000 serisini desteklemiyor. ayrıca başka bir şeyleri de vardı ama hatırlamıyorum
Hocam ryzen 5 7500f ve XFX RADEON 6800 ekran kartı uygunmudur bu Psu ya üstteki arkadaş biraz benim kafamı bulandırdı ya7000 serisi ile alakası yok.
Pylon çok daha iyi her anlamda... Nzxt alınmamalı 50 lira için.
![]()
XPG Pylon 750B-BKCEU 750W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Pylon gaming gecesinde... FİYAT SAAT 22.00'de! Şu anlık 1950 TL.
Tertemiz uygundur hiçbir sorun yaşamazsın. Bahsedilen ATX 3.0 ve PCI-E 5.0 şu anlık sadece RTX 4090'ı ilgilendiriyor desem yeridir. AMD tarafında hiç gerek yok, Nvidia tarafında da 4080 ve altı için gerek yok.Hocam ryzen 5 7500f ve XFX RADEON 6800 ekran kartı uygunmudur bu Psu ya üstteki arkadaş biraz benim kafamı bulandırdı ya
Adamsın hocam eyvallah <3Tertemiz uygundur hiçbir sorun yaşamazsın. Bahsedilen ATX 3.0 ve PCI-E 5.0 şu anlık sadece RTX 4090'ı ilgilendiriyor desem yeridir. AMD tarafında hiç gerek yok, Nvidia tarafında da 4080 ve altı için gerek yok.