PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
3080 Alicam hocam
Bütçen çıkarsa xpg kyber'e bak. Fakat onda 2 tane PCI-E 8 pin çıkışı var. Yani alacaksan ekran kartını ona göre seç.
3080 Alicam hocam
Bütçen çıkarsa xpg kyber'e bak. Fakat onda 2 tane PCI-E 8 pin çıkışı var. Yani alacaksan ekran kartını ona göre seç.
High powerda sıkıntı olmaz. Onu xpg kyber için dedim. Bazi 3080'lerde 3 tane 8 pin girişi var.3080 Alicam hocam
Xpg mi alayım hocam high poermiHigh powerda sıkıntı olmaz. Onu xpg kyber için dedim. Bazi 3080'lerde 3 tane 8 pin girişi var.
Hocam high power baya güzelmiş biraz araştırma yaptım sanırım onu alicamHigh powerda sıkıntı olmaz. Onu xpg kyber için dedim. Bazi 3080'lerde 3 tane 8 pin girişi var.
Hocam @yusuf7878Xpg mi alayım hocam high poermi
XPG daha kaliteli bir model. Sadece PCI-E 8 pin çıkışı az. Alacağın ekran kartına bağlı.
3080 alicamXPG daha kaliteli bir model. Sadece PCI-E 8 pin çıkışı az. Alacağın ekran kartına bağlı.
Kyber al o zaman.3080 alicam
Modeline bağlı. 3 tane 8 pin PCI-E girişi gerektiren bir ekran kartı ile kullanamazsın XPG'yi.3080 alicam
Sizin tavsiye ediceğiniz bu model varmiModeline bağlı. 3 tane 8 pin PCI-E girişi gerektiren bir ekran kartı ile kullanamazsın XPG'yi.
Hayır, yok. Alırken pin olayına dikkat et sadece.Sizin tavsiye ediceğiniz bu model varmi