Khaleesi
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
Dostum daha dün ehliyete yazıldım dün 8 bine yazıldım bugün 13 bin olucaktı ehliyete zam geldi.Ehliyete zam geliyor mu? Birkaç yerde o hariç denişler de?
Dostum daha dün ehliyete yazıldım dün 8 bine yazıldım bugün 13 bin olucaktı ehliyete zam geldi.Ehliyete zam geliyor mu? Birkaç yerde o hariç denişler de?
Ya cahillik ya da yiyicilikNasıl bir genç bu hükümeti destekleyecek kadar akıl tutulması yaşayabilir, insan gerçekten hayret ediyor.
ben bugün tr dışına çıkayım uçak mı bulayım yüzmenistana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeşim kk kendi söyledi bende memnun değilim 10k bed kapasite varken 5 katı oldu nüfus ama yinede 10k şimdi iyi demiyorum ama temiz ben rte iyi asla demedim kötünün iyisi ama dolar kuru bile kurtarmıyor artık ya nasıl ülkeye geldim abd gideyim bari 1.25$ cıdan pizza falan alıp yerim asla rte sevmem kötünün iyisi ama vergiler olmasa batardı şimdiden venezuella v2 gibi olurduk oranın bile ekonomi düzelmiş bizim hala
Ayın 10unda yani haftaya kurslara zam geliyor, ben daha çok kurs sonrası devlete verilen harç olayını sormuştum ona gelmiyormuş sanırım.Dostum daha dün ehliyete yazıldım dün 8 bine yazıldım bugün 13 bin olucaktı ehliyete zam geldi.
Umrumda gibi duruyor mu? Bu saatten sonra akp taraftari koyunlar bana nasil davraniyorsa bende onlara öyleyim. Baslarim humanistliginize, inşallah beter olursunuzklavye tam basamamış yenisi lazım 3.5 senelik oyunlarda da oluyor bu
Yerlerin göklerin tüm mevcudadın yaratıcısı.Hz. Allah?
ben batırma demiyorum temizlik aloooooooo batırma asla ağzımdan çıkmadı
Sen ne gordunde ne savunuyorsun bilader daha resit bile degilsin. Anan baban ekmek yiyor diye dusme bu kadar git alacagin ekran kartinin benchmarklarini falan izleben batırma demiyorum temizlik aloooooooo batırma asla ağzımdan çıkmadı
Birisi sgk yı batırmış birisi ülkeyiben batırma demiyorum temizlik aloooooooo batırma asla ağzımdan çıkmadı
Aynen dostum bunlar anca hayal kurar şu ekran kartı kaç fps alır şunu ileride alırım diye. Ama alamazda.Sen ne gordunde ne savunuyorsun bilader daha resit bile degilsin. Anan baban ekmek yiyor diye dusme bu kadar git alacagin ekran kartinin benchmarklarini falan izle
Berk gel hadi rtenin de gaflarini tartisalim![]()
113 B görüntüleme · 1,1 B ifade | 'Kimse cesaret edemiyorsa kim edecek? Allah'tan korkmayan biz cesaret edeceğiz' Yine Kılıçdaroğlu yine gaf | ÜLKE TV
'Kimse cesaret edemiyorsa kim edecek? Allah'tan korkmayan biz cesaret edeceğiz' Yine Kılıçdaroğlu yine gaf.www.facebook.com
3060 ti var yetiyor mc ets2 falan oynuyorum yüksek ayarlar sıkıntı yok istediğim oyunlar en yüksek ayar açıyorBirisi sgk yı batırmış birisi ülkeyisana burdan ekmek çıkmaz ikile bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen dostum bunlar anca hayal kurar şu ekran kartı kaç fps alır şunu ileride alırım diye. Ama alamazda.