🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

Fanatiği olmak, o kişi yada kuruluşun hatalarını görmezden gelmene sebep olur. Kimi severseniz sevin, elestirmediginiz sürece g.girer.

ben bugün tr dışına çıkayım uçak mı bulayım yüzmenistana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim kk kendi söyledi bende memnun değilim 10k bed kapasite varken 5 katı oldu nüfus ama yinede 10k şimdi iyi demiyorum ama temiz ben rte iyi asla demedim kötünün iyisi ama dolar kuru bile kurtarmıyor artık ya nasıl ülkeye geldim abd gideyim bari 1.25$ cıdan pizza falan alıp yerim asla rte sevmem kötünün iyisi ama vergiler olmasa batardı şimdiden venezuella v2 gibi olurduk oranın bile ekonomi düzelmiş bizim hala

klavye tam basamamış yenisi lazım 3.5 senelik oyunlarda da oluyor bu
Umrumda gibi duruyor mu? Bu saatten sonra akp taraftari koyunlar bana nasil davraniyorsa bende onlara öyleyim. Baslarim humanistliginize, inşallah beter olursunuz :D

ben batırma demiyorum temizlik aloooooooo batırma asla ağzımdan çıkmadı
Sen ne gordunde ne savunuyorsun bilader daha resit bile degilsin. Anan baban ekmek yiyor diye dusme bu kadar git alacagin ekran kartinin benchmarklarini falan izle

ben batırma demiyorum temizlik aloooooooo batırma asla ağzımdan çıkmadı
Birisi sgk yı batırmış birisi ülkeyi :) sana burdan ekmek çıkmaz ikile bence.

Sen ne gordunde ne savunuyorsun bilader daha resit bile degilsin. Anan baban ekmek yiyor diye dusme bu kadar git alacagin ekran kartinin benchmarklarini falan izle
Aynen dostum bunlar anca hayal kurar şu ekran kartı kaç fps alır şunu ileride alırım diye. Ama alamazda.

Birisi sgk yı batırmış birisi ülkeyi :) sana burdan ekmek çıkmaz ikile bence.

Aynen dostum bunlar anca hayal kurar şu ekran kartı kaç fps alır şunu ileride alırım diye. Ama alamazda.
3060 ti var yetiyor mc ets2 falan oynuyorum yüksek ayarlar sıkıntı yok istediğim oyunlar en yüksek ayar açıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,820
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri