Yardım 19-20 k bütçe laptop

Aytek00

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe bu en iyi ne alınabilir işlemci ve ekran kartı bütçeye uygun amaç sadece oyun değil kod yazmak için

12500h ve 3050ti 4 gb kombinasyonunu kullanıyorum, aspire 7 olarak acer markasını da kullanmıştım yani aynı özelliklerde nitro ve victus mu diye soruyorsanız ben victus seçerdim.
@EFI Shell
Yani sen HP victus var ısınma sorunu çok mu rahatsız edici veya fan sesi fazlamı ve performans da FPS hiç sıkıntı çıktı mı FPS oyunlarinda sadece valorant vs

Yani sen HP victus var ısınma sorunu çok mu rahatsız edici veya fan sesi fazlamı ve performans da FPS hiç sıkıntı çıktı mı FPS oyunlarinda sadece valorant vs
Isınma sorunu yok ben karşılaşmadım fan sesi fazla değil sürekli otomatik modda kullanıyorum yeterli benim için. FPS sorunları da yaşamadım AAA oyun türleri oynamadım sıradan basit oyunlar oynuyorum valorant gibi sistem gereksinimleri isteyen.

Isınma sorunu yok ben karşılaşmadım fan sesi fazla değil sürekli otomatik modda kullanıyorum yeterli benim için. FPS sorunları da yaşamadım AAA oyun türleri oynamadım sıradan basit oyunlar oynuyorum valorant gibi sistem gereksinimleri isteyen.
Teşekkür ederim bende zaten FPS oyunlari oynamak için Alicam ama çoğunlukla eğitim içinde Alicam kod yazmak ile ilgili

Teşekkür ederim bende zaten FPS oyunlari oynamak için Alicam ama çoğunlukla eğitim içinde Alicam kod yazmak ile ilgili
Yeni bir dizüstü olduğu için 15" 3050 6 gb versiyonu bilmiyorum nasıldır ben 16" versiyon kullanıyorum ama 6 gb ve 13500h olması gayet iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri