❌İndirim Bitti! 19.999 TL ASUS Dual GeForce RTX 4070 EVO

15 k altına düşerde 4070 tercih edilebilir onun dışında pahalı
İkinci elde dahi dediğiniz fiyata yok msrp değeri olarak o fiyata satılması mümkün değil maalesef en en düşük 17999 görür oda çok zor
500x35.42 zaten 17.5-18 arası yapıyor. Globalde MSRP indirimi olursa işler değişir
1737127572992.png
 
2 bin tl pahalı. 23600 civarına baya durdu bu kart. Ben de amazondan 6 taksitle aldım tam 1 ay oldu. İş görür kart çok sesli değil. Aşırı ısınma da yok. Hafif coil whine var.
Evet hocam kontrol ettim şimdi aralığın son haftası baya zamlanmış. Benim bütçem anca 25-26k çıkar o yüzden 507i beklememe gerek yok. Sizce 4070 superler daha düşer mi az daha beklesem mi?
 
15K altına buradan bile alamazsın.

Alıntıyı görüntüle
Ben yanlış yazdı diye okudum, eğer 4070'in 15k altına düşmesini bekliyorsa, Fenerbahçe'nin aynı sezonda Şampiyonlar ligini ve süper ligi almasının olasılığı daha fazla olduğunu arkadaşa hatırlatmak isterim. Bu arada 20 bin tl bu model için bence çok iyi benim son 3 ayda en düşük 4070 modeli gördüğüm marka ve kart.
 
Bütçesi sınırlı olanlar için güzel fırsat
 
İlk çıktığında 15bine alanlar dolar 18 lira olduğu için öyle aldı. Şimdi dolar 18in 2 katı. Günümüz parasıyla onlar 30bine aldı aslında.
 
düz 4070 önermem. 6750XT karşılaştırdıgım da COD mw2 gibi saf güç isteyen oyunlarda geri düşüyordu. 4070S alınabilir
 
düz 4070 önermem. 6750XT karşılaştırdıgım da COD mw2 gibi saf güç isteyen oyunlarda geri düşüyordu. 4070S alınabilir
Saf gücü artık kimse önemsemiyor ki hocam, zaten çoğu kişi teknoloji kullanıyor, dediğiniz doğru ama COD MW AMD Kartlar için stabilize edilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saf gücü artık kimse önemsemiyor ki hocam, zaten çoğu kişi teknoloji kullanıyor, dediğiniz doğru ama COD MW AMD Kartlar için stabilize edilmiş.
Zaten dediğiniz kart ile tek bir oyun üzerinden örneklendirme vermeniz pekte mantıklı değil aslında, testlere baktığımız da 4070 20-25 fpslik bir fark koymuş ortaya.
 
Bence güzel bir fırsattı 5070'e den 5.5k daha ucuz ki oda tahmini en ucuz çıkacak fiyatı. Performans farkınıda bilmediğimiz için alanlara hayırlı olsun.
 
Geri
Top