Fiyat performans olana bakacaksın suanlık bu fp alacaksan al geç düşünmeHocam galax mı yoksa bu asus mu soğutma açısından iyidir
ıslemcın ne bence az daha koyulup nvıda ıstemıyorsan 7900xt almak daha mantıklıyen ekran kartı alsam mı yoksa 3060 ti ile devam mı etsem bilemedim
i5 12600 kf suan 3060 ti ile yeni cıkan oyunları bile ultra+ultrada oynayabiliyorum gerek var mı yoka ndivia varken amd(bugmatik) almamıslemcın ne bence az daha koyulup nvıda ıstemıyorsan 7900xt almak daha mantıklı
Rtx 5070 in satılacağı fiyat 35k bandı.rtx 5070 bu fiyatlarda çıkması bekleniyor çıkışına 1 aydan az kalmışken bence önceki nesil ekran kartı alınmaz çıktığında testleri inceleyin duruma göre değerlendirin
Tavsiye edilen fiyat 25 k civarı 5070 ti için dediğiniz fiyat tavsiye ediliyor piyasada 4000 serisi kalmadığı için bence ya direk bu fiyatlarda satışa çıkacak yada kısa sürede bu fiyatlara düşecek kesinlikle beklemenizi tavsiye ederimRtx 5070 in satılacağı fiyat 35k bandı.
Dostum sen tavsiye edilen o fiyatlara niye bakıyorsunTavsiye edilen fiyat 25 k civarı 5070 ti için dediğiniz fiyat tavsiye ediliyor piyasada 4000 serisi kalmadığı için bence ya direk bu fiyatlarda satışa çıkacak yada kısa sürede bu fiyatlara düşecek kesinlikle beklemenizi tavsiye ederim