Neler Yeni

19 Yaşında Akne Sorunu ve Çözüm Arayışı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Abilerim ablalarım kardeşlerim hepinize selam 19 yaşındayım yüzümde 3 yıldır sivilce/ akne sorunu var krem verdi doktor geçirmedi hap tedavisine başladım aknetrend İle bi 9 ay kadar kullandım sivilce bir iki tane kaldı 1 ay sonra leke kremi kullanacağım internette araştırdım kremler pahalı zaten haplar güneş kremi nemlendirici yüz temizleyici falan ortalama 30-35 K para oluyor hadi maddiyatı boşver yasak olduğu için yağlı besinler Fasfoot çikolata kola zararlı ne varsa kestim bu kadar emeğe rağmen lekeler kalırsa ben ne yapacağım yarın bi gün üniversiteye gideceğim yaşıtlarımda sakal var ben de bi tel yok üstüne sivilcelerim var insanların bakışları çok yoruyor kızlarla konuşurken utanıyorum yüzlerine bakamıyorum onların bana baktığını görünce iyice kötü oluyorum psikolojik olarak zaten bu beni bitirdi arada Yaradana isyan gibi bir şey de bulunuyorum bende neden var tarzı bide ordan günaha giriyorum normalde öyle kırılacak alınacak yapım yok ama bu sivilceler yüzünden gözlerim kan çanağına dönüştü son 1.5 yıldır aynaya bakamıyorum arkadaşlarım toplu fotoğraf çekinmek istiyor ben en az ışık alan yere geçiyorum yada çekinmiyorum fotoğraf çevremde bir tek bende var yolda yürürken yere bakmaktan boyun fıtığı olacağım artık dayanacak gücüm kalmadı Allahını seven kesin çözümünü söylesin sıkıldım bıktım benim sizden bi farkım yok bende insanım bana lütfen yardımcı olun

Jill Valentine

80+ Bronze
Hocam valla ne diyeyim ki ben de aynı sorunu halen yaşıyorum. Aynaya daha rahat bakabilsem de kameraya telefondaki yansımama hiç bakamıyorum. 4 yıldır doktora gittim herşeye dikkat ediyorum tam toparlanıyor bitti diyorum yine birsürü sivilce çıkıyor. Sadece pes etmemen lazım. Başka bir şey diyemem.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Tuğra
Abilerim ablalarım kardeşlerim hepinize selam 19 yaşındayım yüzümde 3 yıldır sivilce/ akne sorunu var krem verdi doktor geçirmedi hap tedavisine başladım aknetrend İle bi 9 ay kadar kullandım sivilce bir iki tane kaldı 1 ay sonra leke kremi kullanacağım internette araştırdım kremler pahalı zaten haplar güneş kremi nemlendirici yüz temizleyici falan ortalama 30-35 K para oluyor hadi maddiyatı boşver yasak olduğu için yağlı besinler Fasfoot çikolata kola zararlı ne varsa kestim bu kadar emeğe rağmen lekeler kalırsa ben ne yapacağım yarın bi gün üniversiteye gideceğim yaşıtlarımda sakal var ben de bi tel yok üstüne sivilcelerim var insanların bakışları çok yoruyor kızlarla konuşurken utanıyorum yüzlerine bakamıyorum onların bana baktığını görünce iyice kötü oluyorum psikolojik olarak zaten bu beni bitirdi arada Yaradana isyan gibi bir şey de bulunuyorum bende neden var tarzı bide ordan günaha giriyorum normalde öyle kırılacak alınacak yapım yok ama bu sivilceler yüzünden gözlerim kan çanağına dönüştü son 1.5 yıldır aynaya bakamıyorum arkadaşlarım toplu fotoğraf çekinmek istiyor ben en az ışık alan yere geçiyorum yada çekinmiyorum fotoğraf çevremde bir tek bende var yolda yürürken yere bakmaktan boyun fıtığı olacağım artık dayanacak gücüm kalmadı Allahını seven kesin çözümünü söylesin sıkıldım bıktım benim sizden bi farkım yok bende insanım bana lütfen yardımcı olun
Hocam valla ne diyeyim ki ben de aynı sorunu halen yaşıyorum. Aynaya daha rahat bakabilsem de kameraya telefondaki yansımama hiç bakamıyorum. 4 yıldır doktora gittim herşeye dikkat ediyorum tam toparlanıyor bitti diyorum yine birsürü sivilce çıkıyor. Sadece pes etmemen lazım. Başka bir şey diyeme
Hocam ben sivilceler hakkında araştırma yapmıştım bi yabanci doktor buldum yt kanalinda çok iyi anlatıyor Dr Eric Berg izle turkce dublaj zaten.
Anladığım kadarıyla sivilce sakallardan , testosterondan , şekerden kaynaklanıyor.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
18-19 yaşında herkeste sivilce çıkıyor boşa kafana takıp ilaç kullanmışsın zaten geçerdi 20li yaşlarda devam ederse ilaç başlaman daha iyi olurdu. ben beslenmeme hiç dikkat etmedim döner şeker ne varsa yedim bir şey yapmadan ve kullanmadan geçti. bir şey yapmadan da geçer fazla kafana takma bence. geçmezse sivex losyon veya zoretanin hap kullanılıyor genellikle. sivilce için çok fazla ilaç ve losyon falan var herkesin teni farklı olduğundan bazılarında işe yarayan ürün başka birinde işe yaramayabilir.

aikeytia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
anonim
glikolik asit veya salsilik asit kullanmani oneririm cilt tipine gore ise yariyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ömer
neden dış görünüşünden çekinirsinki hocam senin elinde olmayan bir şey için çekinmenin pekte bir mantığı yok kimse dalga vs de geçmiyordur sen kafanda kuruyosundur yolda giderken neden yerek bakarak giderki bi insan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,726
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom