azizyıldırım1453
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mustafa
Abilerim ablalarım kardeşlerim hepinize selam 19 yaşındayım yüzümde 3 yıldır sivilce/ akne sorunu var krem verdi doktor geçirmedi hap tedavisine başladım aknetrend İle bi 9 ay kadar kullandım sivilce bir iki tane kaldı 1 ay sonra leke kremi kullanacağım internette araştırdım kremler pahalı zaten haplar güneş kremi nemlendirici yüz temizleyici falan ortalama 30-35 K para oluyor hadi maddiyatı boşver yasak olduğu için yağlı besinler Fasfoot çikolata kola zararlı ne varsa kestim bu kadar emeğe rağmen lekeler kalırsa ben ne yapacağım yarın bi gün üniversiteye gideceğim yaşıtlarımda sakal var ben de bi tel yok üstüne sivilcelerim var insanların bakışları çok yoruyor kızlarla konuşurken utanıyorum yüzlerine bakamıyorum onların bana baktığını görünce iyice kötü oluyorum psikolojik olarak zaten bu beni bitirdi arada Yaradana isyan gibi bir şey de bulunuyorum bende neden var tarzı bide ordan günaha giriyorum normalde öyle kırılacak alınacak yapım yok ama bu sivilceler yüzünden gözlerim kan çanağına dönüştü son 1.5 yıldır aynaya bakamıyorum arkadaşlarım toplu fotoğraf çekinmek istiyor ben en az ışık alan yere geçiyorum yada çekinmiyorum fotoğraf çevremde bir tek bende var yolda yürürken yere bakmaktan boyun fıtığı olacağım artık dayanacak gücüm kalmadı Allahını seven kesin çözümünü söylesin sıkıldım bıktım benim sizden bi farkım yok bende insanım bana lütfen yardımcı olun