Allah yardımcısı olsunbi arkadaşım soruyor da 19 yaşından sonra boy uzar mı? arkadaşım 56 kilo 167cm
Türkiye’de boy çok abartılıyor benimde kısa (170) takmamak lazım benim 19 dan sonra uzamamıştı ama genetik, arkadaşımda kısaydı 19-20 yaşında uzamıştıhiç mi uzamaz hocam ya normalde çok takmam benimde umrumda değildi zaten de ailedekiler çevremdekiler vs sürekli vurguluyor
Türkiye’de boy çok abartılıyor benimde kısa (170) takmamak lazım benim 19 dan sonra uzamamıştı ama genetik, arkadaşımda kısaydı 19-20 yaşında uzamıştı
peki bunu anlamanın bi yolu yok mu yani doktora vs gitsem anlaşılabilecek bir şey mi bu hani şu yaşa kadar uzarsın gibisinden?19'dan sonra uzayıp uzamamanın yaş ile alakası yok. Genetik olarak uzayamayacaksan istersen 13 yaşında ol.
Ne kadar uzayacağını bilemez ama kemik esnekliğinden mi veya başka bir şeyden uzama ihtimalin var mı bilebiliyorlar diye biliyorum.peki bunu anlamanın bi yolu yok mu yani doktora vs gitsem anlaşılabilecek bir şey mi bu hani şu yaşa kadar uzarsın gibisinden?
Usta genetiğe bağlı ben son sınıfım benim de boyum yaşıtlarıma göre kısa 1.78 civarıyım abim benim yaşımdayken sakallı ve 1.83 arası bir şeydi gelişim sürecimiz aynı değil ama birbirimize benziyoruz belki ben de uzarım ama boy işlerini çok takmamak lazım mevki daha önemlihiç mi uzamaz hocam ya normalde çok takmam benimde umrumda değildi zaten de ailedekiler çevremdekiler vs sürekli vurguluyor
hocam sizin boy kısa değil bu arada siz abinize yetişirsiniz bence, bende günlük spora başladım barfiks şınav vsUsta genetiğe bağlı ben son sınıfım benim de boyum yaşıtlarıma göre kısa 1.78 civarıyım abim benim yaşımdayken sakallı ve 1.83 arası bir şeydi gelişim sürecimiz aynı değil ama birbirimize benziyoruz belki ben de uzarım ama boy işlerini çok takmamak lazım mevki daha önemli