19 yaşındayım boyum daha uzar mı ?

Reaksiyon skoru
16
Herkese iyi geceler arkadaşlar, Sorum başlıkta da belirttiğim gibi bu yaştan sonra boyum da uzama meydana gelir mi ? Ailenin en uzunu benim boyum 1.80 cm Ailemin boy ölçülerini vermem gerekirse Annem:160 babam 1.63 abim 1.78 genotipim bu şekilde epifiz bezlerim kapanmışmıdır sizce 3 4 cm daha atsam benim için kâfidir.

kardom genelde 21 yaşında çok nadiren de 25 yaşında bitiyor uzama durumu kardom emaliyat olacaksan da 10-15 oradan alırsın kardom fakat 1.80 baya iyi bi boy kardom TR de bizde yanlış atırlamıosam kardom 1.73 falan erkek boy ort yani kardom

kardom genelde 21 yaşında çok nadiren de 25 yaşında bitiyor uzama durumu kardom emaliyat olacaksan da 10-15 oradan alırsın kardom fakat 1.80 baya iyi bi boy kardom TR de bizde yanlış atırlamıosam kardom 1.73 falan erkek boy ort yani kardom
Dostum evet biliyorum 1.73 ortalama boy fakat 1.80 de pek uzun boy değil hatta günümüze nazaran ortalama boy olarak kalıyor boyundam memnunum lakin 3 4 cm daha atsak iyi olur kardom

Dostum evet biliyorum 1.73 ortalama boy fakat 1.80 de pek uzun boy değil hatta günümüze nazaran ortalama boy olarak kalıyor boyundam memnunum lakin 3 4 cm daha atsak iyi olur kardom
3-5 atarsın merak etme .

kardom en temizi dayanabilirim dersen ameliyat 1.90-1.95 rahat olursun yani kardom . ama büyük ihtimalle kardom 21 e kadar bi 3-5 cm daha atar kardom

Abartma be bro o kadar da devasa bir boy değil 1.80 1.90 civarı olsam tamam derim
a minecraft scene with steve and enderman in the grass

Geri