Neler Yeni

19 yaşındayım Ve Çok yalnız ve mutsuzum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan yalçın
Öncelikle Merhabalar başlıktada olduğu gibi bu durum beni çok rahatsız ediyor kafayı yiyorum küçüklüğümde sessiz , içe dönük ve ketum birisiydim herkes yan yana arkadaşlıyla birliktelik otururdu ben tek başıma otururdum herkes teneffüslerde dışarı çıkarken ben sınıfta durmak zorundaydım çünkü arkadaşım yoktu o zamanlar bile yalnızmışım vay anasını be gelir geçer dediler Bu bir müddet devam etti ta ki Liseye geçene kadar değişmiştim bir anda özgüveni yüksek herkesle muhabbet edecek kıvama gelmiştim .Sosyal pilim gayet iyidir anlamlandıramıyorum şu ana kadar tanıştığım insanlarla arkadaşlığımız sürmedi kalıcı uzun süreler espritüel ve geveze birisiyim aynı zamanda Çok uzun süredir boşluktayım daha sonraları kendimde yeni bir özellik keşfettim kendi kendime karşımda birisi varmış gibi konuşmak 14 yaşında annemle babam ayrılmıştı bu durumu çok takıyordum 15 yaşında başladı bu özelliğim bir ara bıraktım birileriyle konuşuyordum onlarda gitti gene tek başıma kaldım boş kaldığımda birisi varmış gibi konuşuyorum bunu yaptığımda kendimi biraz daha rahatlamış ve iyi hissediyordum mental olarak çok değil daha sonraları bu durumu annem fark etmişti benim üç harfliler tarafından ele geçirildiğimi söylemişti çok üzülüyordum herkes öğrendi geceleri konuştuğumu vesayre utanıyordum bir bakıma çaresizdim kendimi mahcup ve utanmış hissettim ne de olsa hasta gözüyle bakabilirlerdi Sonrası ise çıkmaz bir yol ağır depresyona girdim evet yaşıtlarım dışarıda a gezerken ben evde depresyondaydım İntihar teşebbüslerinde bulundum defaatle bir keresinde başarılı oluyordum kıl payı annem beni hayata bağladı onu çok seviyordum yapamazdım onun için yaşıyorum zaten babamı sevmiyorum konuşmuyorum bile ilaçlara bağımlı oldum bana kalsa bir dakika bile yaşamak istemiyorum bu dünyada tek dayanağım annem Tanrının Yalnız Adamıyım beni yalnızlığa itip yalnızlıkla suçladılar .Aiemle konuşmak istemiyorum artık gına geldi benim de arkadaşlarım sevgilim konuştuğum birileri olmayacak mı elimden gelen çabayı sarf ettim hatta kendim ilk adımı attım insalara gene olmadı utangaç değilim maalesef üniversite okuyamadım maddi yetersizliklerden dolayı psikolojim ciddi anlamda bozuk olmasına rağmen sınav senemde İTÜ Bilgisayar Mühendisliği kazanmıştım her türlü yolu denedim sonuç sıfır ulan dışarı çıkıyorum tek başıma spora gidiyorum tek başına markete gidiyorum tek başıma çarşıya gidiyorum tek başıma Yemin ediyorum Taxi Driver'daki adamdan arta kalır yanım yok sosyal medyadae edinmeye çalışıyorum o da merhaba merhaba öteye gitmiyor iş yerindeki insanlarda çok muhabbet canlısı değil umudu mu yitirmiş bulunmaktayım .Her türlü yolu denedim benim onları sahiplendiğim değer verdiğim kadar beni sahiplenmediler çok şansız ve acı bir çocukluk geçirdim travmalarım hiç bir zaman bitmedi eskiden daha berbattım zaten yalnızım kendi başıma odada daha da fenalasiyorum kendi kendime konuşuyorum böyle tatmin oluyorum ailem çok üzülüyor Bir müddet daha devam ederse intihar edicem kesin o cesaret var ama annem problem . Bazı kişilere göre saçma gelebilir benim hayatımı bir bilseniz bir dakika bile yaşamak istemezsiniz

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
gel oturalım oyun atalım aga

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Samet
konuşmak ister isen burdayım

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Hoşlandığın şeylerin peşinden gitmeye devam et, spor gibi. Kendimden örnekler vereyim, küçük yaşımdan beri futbol ile ilgileniyorum 10 yaşında başladım ve şu an 22 yaşındayım, 10 yaşında tanıştığım arkadaşlarımla hala sıkı fıkıyım ve haftada en az 2 3 defa buluşuyoruz ya da dc üzerinden sohbet ediyoruz, basit ve temel şeyler olsada insanın sohbet edeceği insanlar olması iyi oluyor. Sınav senemde hem dershaneye gidiyorumdum, hem staja ( haftanın 3 günü 9'dan 6'ya kadar ağır fiziki bir iş) gidiyordum, canımdan çok sevdiğim babaannemi de o sene kaybetmiştim, ağır depresyondaydım zaman zaman intiharı düşünüyordum, gelecek kaygım hat safadaydı ama direndim ve sabrettim. Sonra dershanede Raşit adında bir arkadaş edindim ( hala arkadaşım olur) onunla sohbet ve muhabbet ettikçe günlük dertlerimden arınıyordum, futboldan, manitadan ve derslerden konuşuyorduk. Stajda da hoşlandığım bir kız vardı ama dükkan yeri ayıp olur diye sakladım, zaten ağır bunalımdaydım reddeder kaldıramam diye söylemedim. Yaz geldiğinde ise stajım bitti, ortalama bir sıralama tutturdum, sevdiğim kıza açıldım ve arkadaşlarımla arkadaşımın yazlığına gittik babamın arabası ile. Sonuçta stajda güzel anılar edindim, ortalama bir özel okulda havacılık okuyorum, kıza dm'den açıldım ve başka sevdiği varmış, son olarakta arkadaşlarım ile keyifli bir 2 gün geçirmiştim. Söylemek istediğim şu hayatta hep bir sıkıntı ve yapılacak işler olur, sıkıntın varsa sabret geçecek ve eğer mutlu ve keyifli isen değerini bil çünkü o da geçecek. Hayatta her şey geçicidir, sorunlarına getirecek bir çözümün veyahut yapacak bir şeyin varsa düşün, taşın ve karar ver, eğer yapacak bir şeyin yoksa daha fazla düşünüp kendine dert etme. Sevdiğin ve hoşlandığın şeylerin peşinden git ve hata yapmaktan çekinme yaşın daha genç, tecrübe dedikleri şey yapılan hatalardır. Bir ara parfüm videoları izliyordum böyle ünlü ve pahalı olanları ve dedim ki ya ben bunları denemek istiyorum ama çok pahalı, ne yapabilirim diye kendime sordum, sonra tiktok, instagram ve chatgpt den bu ünlü parfümlerinin kaliteli muadillerinin araştırdım, ve karar verdiğim bir yerden sipariş verdim. Demek istediğim ilgimi çeken bir konu hakkında bilgi edindim, biraz araştırdım, zaman harcadım ve karar verdim, şimdi ise doğru karar mı verdim yoksa hatamdan mı ders alıcam ona bakacağım. Aynı şey izlediğim diziler için geçerli, Game of Thrones'u çok seviyordum, youtube'dan videolarını bile izliyordum sonra kitaplarını almaya karar verdim, kitaplarını kısım kısım satın aldım ve sonra komplo teorilerini tartışan insanları tiktok veya diğer sosyal medyalardan takip ettim. Herhangi ilgini çeken bir alan veya nokta bul, araştır, zaman harca, o alan ile ilgilen insanlar ile tanışmaya ve sohbet etmeye çalış böylece kendine zaman geçirecek meşgaleler bulabilirsin. Günün sonunda evet kötü günler olabilir ama bu hep olacak anlamına gelmez bende senin gibi enseyi karartmıştım bir aralar ama sonra Türkiye'de yaşan genç bir erkek olduğum aklıma geldi kimse gelip bizi o karanlık kuyudan çekmeyecek, biz kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız ve özellikle kadınlar bunlara çok dikkat eder, enerjik ve sürekli umutlu dolu ve enseyi karartmayan erkekler, kadınları daha çok cezbeder ve daha çok ilgi çeker, annen bile bu umutlu ve enerjik halinden etkilenir. Yapılacak ve anlatacak çok şey var ama bir çoğunu senin tecrübe etmen gerekiyor, son olarak dostum asla unutma GECENİN EN KARANLIK OLDUĞU VAKİT AYDINLIĞA EN YAKIN OLDUĞU VAKİTTİR.

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Ne oyunu ağa oyun falan beni kesmiyor küçüklüğümden beri oyun bağımlısıydım zaten Şuan oyun oynamak bile istemiyorum
knk is hayatina atilman lazim en iyisi sosyalesmek icin barmenlik. ingilizcen falanda varsa muthis arkadasliklar yaparsin deneyimliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoşlandığın şeylerin peşinden gitmeye devam et, spor gibi. Kendimden örnekler vereyim, küçük yaşımdan beri futbol ile ilgileniyorum 10 yaşında başladım ve şu an 22 yaşındayım, 10 yaşında tanıştığım arkadaşlarımla hala sıkı fıkıyım ve haftada en az 2 3 defa buluşuyoruz ya da dc üzerinden sohbet ediyoruz, basit ve temel şeyler olsada insanın sohbet edeceği insanlar olması iyi oluyor. Sınav senemde hem dershaneye gidiyorumdum, hem staja ( haftanın 3 günü 9'dan 6'ya kadar ağır fiziki bir iş) gidiyordum, canımdan çok sevdiğim babaannemi de o sene kaybetmiştim, ağır depresyondaydım zaman zaman intiharı düşünüyordum, gelecek kaygım hat safadaydı ama direndim ve sabrettim. Sonra dershanede Raşit adında bir arkadaş edindim ( hala arkadaşım olur) onunla sohbet ve muhabbet ettikçe günlük dertlerimden arınıyordum, futboldan, manitadan ve derslerden konuşuyorduk. Stajda da hoşlandığım bir kız vardı ama dükkan yeri ayıp olur diye sakladım, zaten ağır bunalımdaydım reddeder kaldıramam diye söylemedim. Yaz geldiğinde ise stajım bitti, ortalama bir sıralama tutturdum, sevdiğim kıza açıldım ve arkadaşlarımla arkadaşımın yazlığına gittik babamın arabası ile. Sonuçta stajda güzel anılar edindim, ortalama bir özel okulda havacılık okuyorum, kıza dm'den açıldım ve başka sevdiği varmış, son olarakta arkadaşlarım ile keyifli bir 2 gün geçirmiştim. Söylemek istediğim şu hayatta hep bir sıkıntı ve yapılacak işler olur, sıkıntın varsa sabret geçecek ve eğer mutlu ve keyifli isen değerini bil çünkü o da geçecek. Hayatta her şey geçicidir, sorunlarına getirecek bir çözümün veyahut yapacak bir şeyin varsa düşün, taşın ve karar ver, eğer yapacak bir şeyin yoksa daha fazla düşünüp kendine dert etme. Sevdiğin ve hoşlandığın şeylerin peşinden git ve hata yapmaktan çekinme yaşın daha genç, tecrübe dedikleri şey yapılan hatalardır. Bir ara parfüm videoları izliyordum böyle ünlü ve pahalı olanları ve dedim ki ya ben bunları denemek istiyorum ama çok pahalı, ne yapabilirim diye kendime sordum, sonra tiktok, instagram ve chatgpt den bu ünlü parfümlerinin kaliteli muadillerinin araştırdım, ve karar verdiğim bir yerden sipariş verdim. Demek istediğim ilgimi çeken bir konu hakkında bilgi edindim, biraz araştırdım, zaman harcadım ve karar verdim, şimdi ise doğru karar mı verdim yoksa hatamdan mı ders alıcam ona bakacağım. Aynı şey izlediğim diziler için geçerli, Game of Thrones'u çok seviyordum, youtube'dan videolarını bile izliyordum sonra kitaplarını almaya karar verdim, kitaplarını kısım kısım satın aldım ve sonra komplo teorilerini tartışan insanları tiktok veya diğer sosyal medyalardan takip ettim. Herhangi ilgini çeken bir alan veya nokta bul, araştır, zaman harca, o alan ile ilgilen insanlar ile tanışmaya ve sohbet etmeye çalış böylece kendine zaman geçirecek meşgaleler bulabilirsin. Günün sonunda evet kötü günler olabilir ama bu hep olacak anlamına gelmez bende senin gibi enseyi karartmıştım bir aralar ama sonra Türkiye'de yaşan genç bir erkek olduğum aklıma geldi kimse gelip bizi o karanlık kuyudan çekmeyecek, biz kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız ve özellikle kadınlar bunlara çok dikkat eder, enerjik ve sürekli umutlu dolu ve enseyi karartmayan erkekler, kadınları daha çok cezbeder ve daha çok ilgi çeker, annen bile bu umutlu ve enerjik halinden etkilenir. Yapılacak ve anlatacak çok şey var ama bir çoğunu senin tecrübe etmen gerekiyor, son olarak dostum asla unutma GECENİN EN KARANLIK OLDUĞU VAKİT AYDINLIĞA EN YAKIN OLDUĞU VAKİTTİR.
Benim şu ana kadar edindiğim hiç bir arkadaşım yok hocam hepsi gitti ya sosyalleşmeyi beceremeyen rahatsız bir gerizekalıyım ya da Allah beni sınıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk is hayatina atilman lazim en iyisi sosyalesmek icin barmenlik. ingilizcen falanda varsa muthis arkadasliklar yaparsin deneyimliyim
Reis çalışıyorum zaten herkes kendi halinde muhabbet etmeye kalksam kısa cevaplarla geçiştiriyorlar hepside genç ** İngilizcem yok reis

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ne oyunu ağa oyun falan beni kesmiyor küçüklüğümden beri oyun bağımlısıydım zaten Şuan oyun oynamak bile istemiyorum
aga öyle deme ben oyundan tanıştığım adamlarla buluşuyrum otuduğum mühitte çok arkadaşım yok benim de senin gibi

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Benim şu ana kadar edindiğim hiç bir arkadaşım yok hocam hepsi gitti ya sosyalleşmeyi beceremeyen rahatsız bir gerizekalıyım ya da Allah beni sınıyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis çalışıyorum zaten herkes kendi halinde muhabbet etmeye kalksam kısa cevaplarla geçiştiriyorlar hepside genç ** İngilizcem yok reis
ben olaya öyle bakmazdım kafa yapının uyuşmadığı insanlar ile zaten çok konuşamazsın o yüzden senin hobilerin ile ilgili ve alakalı insanlarla takılman senin için daha rahat bi ortam yaratır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,943
Üyeler
171,479
Son üye
Baseus
Top Bottom