Neler Yeni

19000 TL Bütçeye RX 6700 XT Sistem Nasıldır?

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
Bütçe
19000
Arkadaşlar şöyle bir sistem var ama parçalar uyumlu mu alınır mı bilgi verir misiniz?

İŞLEMCİ

ANAKART

EKRAN KARTI

RAM

SSD

KASA

Toplam maliyet 16.800 TL. Görüşlerinize açığım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Alınır bence. Aşağı yukarı aynı sistemi kullanıyorum. İstediğin oyunda fps değeri söyleyebilirim.

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstad bu hali bütçe açısından süper fakat kasa çok ısınıyor diye okudum, AMD zaten ısınıyor diye biliyorum. Ben bu kasaya kendi çapımda ekstra bir şeyler kattım uyumlu mu sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır bence. Aşağı yukarı aynı sistemi kullanıyorum. İstediğin oyunda fps değeri söyleyebilirim.
Hocam selamlar. 1 haftadır sistem bulmaya çalışıyorum, ya buluyorum stok bitiyor ya buluyorum yorumlarda alınmaz deniyor cidden kafam allak bullak oldu. Yorumları incelersen arkadaş atmış, 15800 tl'ye bu sistemden dizebiliyoruz ama kasa yeterli gelmiyor o sistemde sanırım birkaç yorum okudum fan yetmiyormuş soğutmaya. SSD markası James Donkey alma falan dediler en son başlıkta da belirttiğim sistemi yaptım. Sizce uyumlu mu parçalar birbirine ve bu fiyata alınır mı? Ha bir de şeyi sorayım XFX Speedster SWFT markası iyi bir marka mı yani Asus olsa daha mı iyi olurdu bu ekran kartı?

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
Ben kullanıyorum 3-4 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım . Ama işlemciye soğutucu alman gerek. Çok ısınıyor. 300-350 liraya o işide çözersin. benin Spec Delta RGB kullanıyorum kasayı bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum 3-4 aydır hiç bir sıkıntı yaşamadım . Ama işlemciye soğutucu alman gerek. Çok ısınıyor. 300-350 liraya o işide çözersin. benin Spec Delta RGB kullanıyorum kasayı bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.
Sinerji'nin sitesinde şöyle bir kasa da var içidne soğutucu da var kasayı ben güncelledim, 18800 tl oldu ama parçaların hepsi kaliteli. Attıklarımdansa buna para vermek daha akıl işi değil mi?

Sinerji'nin sitesinde şöyle bir kasa da var içidne soğutucu da var kasayı ben güncelledim, 18800 TL oldu ama parçaların hepsi kaliteli. Attıklarımdansa buna para vermek daha akıl işi değil mi?
Kasa linkini atmamışım :)

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Üstad bu hali bütçe açısından süper fakat kasa çok ısınıyor diye okudum, AMD zaten ısınıyor diye biliyorum. Ben bu kasaya kendi çapımda ekstra bir şeyler kattım uyumlu mu sence?
dert edilecek bir mesele değil. garantili ürün alıyorsun. fırın da degil sonuçta kasa işte. al kullan.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
tamam ama 2 sene garantiden sonrası da önemli elimde kalmasın o kadar para bayılıcaz :)
60-70 dereceleri aşacağını düşünmem ama yine de canın istediğinde kasanı değiştirirsin veya sıvı sogutma alır eklersin vs. bu piyasada bu tarz bir sisteme 15den fazlası yazık.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk

Hocam selamlar. 1 haftadır sistem bulmaya çalışıyorum, ya buluyorum stok bitiyor ya buluyorum yorumlarda alınmaz deniyor cidden kafam allak bullak oldu. Yorumları incelersen arkadaş atmış, 15800 TL'ye bu sistemden dizebiliyoruz ama kasa yeterli gelmiyor o sistemde sanırım birkaç yorum okudum fan yetmiyormuş soğutmaya. SSD markası James Donkey alma falan dediler en son başlıkta da belirttiğim sistemi yaptım. Sizce uyumlu mu parçalar birbirine ve bu fiyata alınır mı? Ha bir de şeyi sorayım XFX Speedster SWFT markası iyi bir marka mı yani Asus olsa daha mı iyi olurdu bu ekran kartı?

Dostum kasayı beğenmiyor olabilirsin, beğenmedin parçalar sanırım James Donkey ve kasa. Geldiği gibi kasa ve ssd'yi sat istediğini al. Yine topladığın fiyattan daha ucuza geliyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar şöyle bir sistem var ama parçalar uyumlu mu alınır mı bilgi verir misiniz?

İŞLEMCİ

ANAKART

EKRAN KARTI

RAM

SSD

KASA

Toplam maliyet 16.800 TL. Görüşlerinize açığım.
Bunu al direk

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bafır derim geçerim 4 k değermi usta canavar bitane mesh alırsın yanına sistemi montajlamadan gönderin dersin yeni kasaya takarsın taktırırsın veya yedekte kalır bu veya satarsın keyfine bakarsın

Yazmıştım ben sana zaten :D neyse yinede değerlendir

MYSTIC

80+ Silver
Sinerji'nin sitesinde şöyle bir kasa da var içidne soğutucu da var kasayı ben güncelledim, 18800 TL oldu ama parçaların hepsi kaliteli. Attıklarımdansa buna para vermek daha akıl işi değil mi?

Kasa linkini atmamışım :)

Kasanın içinde soğutucu yok.O soğutucu stok gelen zaten.

Top Bottom